Tekirdağ'da Filistin'e Destek Amacıyla Kermes Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Filistin'e Destek Amacıyla Kermes Düzenlendi

Tekirdağ\'da Filistin\'e Destek Amacıyla Kermes Düzenlendi

Tekirdağ'da İsrail'in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek amacıyla kermes düzenlendi. Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şubesi öncülüğünde kentteki STK üyeleri kadınlar stant açtı ve yardımsever kadınların hazırladığı ürünlerin satışı gerçekleştirildi. Kermesten elde edilen gelir, Filistinlilere ulaştırılacak. İl Müftüsü Mustafa Soykök kermesin açılışında dua yaptırdı ve Filistin için dua ettiklerini belirtti. İHH Tekirdağ İnsani Yardım Derneği Başkanı Süleyman Çalışkan da her zaman mazlumun yanında olduklarını ifade ederek, kadınların güçlerini birleştirip elde edilen gelirleri bölgeye ulaştıracaklarını söyledi.

28.10.2023 11:51  Güncelleme: 11:52

Tekirdağ'da İsrail'in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek amacıyla kermes düzenlendi.

Hasan Ali Yücel Meydanı'nda, Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şubesi öncülüğünde kentteki STK üyeleri kadınlar stant açtı.

Yardımsever kadınların hazırladığı ürünlerin satışa sunulduğu kermesten elde edilen gelir, Filistinlilere ulaştırılacak.

İl Müftüsü Mustafa Soykök kermesin açılışında dua yaptırdı.

Soykök, burada yaptığı konuşmada, Filistin için dua ettiklerini aktararak, ellerinden geldiğince saldırılarda zarar görenlere destek olmak için çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

İHH Tekirdağ İnsani Yardım Derneği Başkanı Süleyman Çalışkan da her zaman mazlumun yanında olduklarını söyledi.

Herkesin elinden geldiğince Filistin için yardım yapmaya çalıştığını aktaran Çalışkan, "İsrail'in Filistin'de yaptığı katliam devam ediyor. İnsanların vicdanlarını harekete geçirip ne yapabiliriz diye düşünerek bir araya geldik. Kadınlarımız Filistinli kardeşlerimiz için güçlerini birleştirip buradab elde edilen gelirleri bölgeye ulaştıracağız." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Filistin'e Destek Amacıyla Kermes Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement