Terör Mağduru Çocuklara Tiyatro - Son Dakika
Güncel

Terör Mağduru Çocuklara Tiyatro

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Tiyatro oyunundan görüntüler Salondaki öğrenciler Oyunun başlaması Tiyatro oyununu izleyen engelliler Oyundan görüntüler GAP Çocuk Gelişim Merkezi Müdürü Emin Yıldızaydın'ın konuşması Terör mağduru çocuklara tiyatro Şırnak'ın Cizre ilçesinde, engelli ve terör mağduru çocuklar, "Ali Babanın Çiftliği" adlı oyunu izledi Şırnak'ın Cizre ilçesinde, engelli ve terör mağduru çocuklar, tiyatroyla buluşturuldu.

19.04.2016 18:16

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Tiyatro oyunundan görüntüler

Salondaki öğrenciler

Oyunun başlaması

Tiyatro oyununu izleyen engelliler

Oyundan görüntüler

GAP Çocuk Gelişim Merkezi Müdürü Emin Yıldızaydın'ın konuşması

Terör mağduru çocuklara tiyatro

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, engelli ve terör mağduru çocuklar, "Ali Babanın Çiftliği" adlı oyunu izledi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, engelli ve terör mağduru çocuklar, tiyatroyla buluşturuldu.

Diyarbakır'dan gelen Öncü Tiyatro ekibi, Cizre Kaymakamlığı ve GAP İdaresi Başkanlığınca hazırlanan proje kapsamında, terör olaylarından etkilenen çocuklar için "Ali Babanın Çiftliği" oyununu sahneledi.

Cizre Kaymakamlığı Konferans Salonu'nda sahnelenen oyunu, GAP Cizre Çocuk Gelişim Merkezi (ÇGM) ile Engelliler Kapsamlı Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ndeki çocuklar ilgiyle izledi.

GAP Cizre ÇGM Müdürü Emin Yıldızaydın, ilçede yaşanan süreçten etkilenen çocuklara yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini söyledi.

Tiyatro gösterisinin ikincisini düzenlediklerini belirten Yıldızaydın, şunları kaydetti:

"Toplam 685 çocuğumuza oyun izlettirdik. Programı, ÇGM'nin yanı sıra köy okulları ile ilçenin çeşitli bölgelerindeki okul öğrencilerinin katılımıyla organize ettik. Organize ettiğimiz tiyatro oyununun son seansını, Cizre GAP ÇGM ve Cizre Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle Engelsiz Yaşam Projesi kapsamında özel eğitimli öğrencilerimize ayırdık. Özel eğitimli öğrencileri, aileleri ve eğitmenleriyle ağırladık. Amacımız, Cizre'de yaşanan toplumsal olaylardan en çok etkilenen dezavantajlı çocukları bir nebze de olsa eğlendirebilmek."

Terör Mağduru Çocuklara Tiyatro
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Mağduru Çocuklara Tiyatro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement