TGB Üyeleri "Baskın ve Gözaltıları" Protesto Etti - Son Dakika
Güncel

TGB Üyeleri "Baskın ve Gözaltıları" Protesto Etti

TGB Üyeleri "Baskın ve Gözaltıları" Protesto Etti

TGB üyesi bir grup, Gezi Parkı soruşturması kapsamında Türkiye genelinde polisin yaptığı baskınları protesto etmek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde toplandı.

16.07.2013 16:06  Güncelleme: 16:21

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi bir grup, Gezi Parkı soruşturması kapsamında Türkiye genelinde polisin yaptığı baskınları gözaltıları protesto etmek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde toplandı. Hükümeti protesto eden grup, sık sık 'Her yer Taksim her yer direniş' şeklinde slogan attı.

TGB üyesi yaklaşık 30 kişi, sabah saatlerinde Gezi Parkı olayları soruşturması kapsamında İstanbul polisi yaptığı baskın ve gözaltılara tepki göstermek için Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde toplandı. Hükümet alehine sık sık slogan atan grup, 'Her yer Taksim her yer dineniş' şeklinde bağırdı. Burada grup adına konuşan TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz, operasyonları eleştirerek, "Türkiye genelinde yüze yakın evde sabah 05: 00'da üniversite öğrencilerinin evlerine eşkıya gibi giriyorlar. Delil diye aldıkları öğrencilerin not defterleri ve ajandaları. Şafak vakti ev baskını nedir. Arkadaşlaramız serbest bırakılana kadar elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu. Basın açıklamasının ardından bir süre sloganlar atan grup, olaysız dağıldı. Polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri dikkatleri çekti.

SK(BB) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TGB Üyeleri 'Baskın ve Gözaltıları' Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement