Tinerle Soba Yakmaya Çalışınca... - Son Dakika
Güncel

Tinerle Soba Yakmaya Çalışınca...

Tinerle Soba Yakmaya Çalışınca...

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Fatih Mahallesi Yahya Kemal Sokak'ta ikamet eden Ali (22) ve kardeşi Hüseyin Apaydın (20), evin oturma odasında bulunan sobayı tiner kullanarak yakmak istedi.

17.02.2013 19:51

Amasya'nın Suluova ilçesinde tinerle soba yakmaya çalışan 2 kardeş, tenekedeki tinerin alev alması sonucu yanarak ağır yaralandı

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Fatih Mahallesi Yahya Kemal Sokak'ta ikamet eden Ali (22) ve kardeşi Hüseyin Apaydın (20), evin oturma odasında bulunan sobayı tiner kullanarak yakmak istedi. Sobaya tenekeden dökülen tiner alev alınca evde yangın çıktı.

Komşuların durumu fark ederek haber verdiği itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü. Yanarak ağır yaralanan Apaydın kardeşler ise ambulansla Suluova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Vücutlarında ikinci ve üçüncü derece yanıklar olduğu belirtilen kardeşlerden Ali Apaydın Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Hüseyin Apaydın ise Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Muhabir: Murat Arslan

Yayıncı: Orhan Topal - AMASYA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tinerle Soba Yakmaya Çalışınca... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement