Trabzon'da Duruşması İçin Geniş Güvenlik Önlemi - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da Duruşması İçin Geniş Güvenlik Önlemi

Trabzon\'da Duruşması İçin Geniş Güvenlik Önlemi

Trabzon'da sahibi olduğu büfede bıçaklayarak öldüren 43 yaşındaki Hasan Yüksel'in yargılanmasına devam edildi.

14.05.2013 13:22  Güncelleme: 15:57

Trabzon'da 69 yaşındaki Nizamettin Gültekin'i sahibi olduğu büfede bıçaklayarak öldüren 43 yaşındaki Hasan Yüksel'in yargılanmasına devam edildi. İlk duruşma öncesi sanık Yüksel'in, Gültekin'in yakınlarının saldırısına uğraması nedeniyle bu kez geniş güvenlik önlemleri alınarak, sanık zırhlı araçla adliyeye getirildi.

Olay, 11 Şubat'ta Gülbaharhatun Mahallesi'ndeki Songül Büfe'de meydana geldi. Çevredeki esnaf, Nizamettin Gültekin'i saat 15.00 sıralarında sahibi olduğu büfede kanlar içinde yerde yatarken buldu. Vücudunda 17 bıçak yarası olduğu belirlenen Gültekin olay yerinde can verdi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin yaptığı incelemeler sonrasında cinayeti işlediği belirlenen 43 yaşındaki Hasan Yüksel, bir süre sonra Yozgat'ta yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ZIRHLI ARAÇLA GETİRİLDİ

Hasan Yüksel'in duruşması öncesinde jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Adliye binası ve cezaevi araçlarının yanaştığı kapının çevresinde jandarma ve çevik kuvvet polisleri adeta etten duvar ördü. Tutuklu sanık Hasan Yüksel, saat 07.00 sıralarında askeri zırhlı araçla adliyeye getirildi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Adam öldürmek suçlamasıyla Trabzon 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasında tutuklu sanık Hasan Yüksel ve tarafların avukatları katıldı. Mahkeme heyeti sanığın, 'Can güvenliğinin tehlikede olduğu ve davanın başka bir ile nakledilmesi' şeklinde talebi nedeniyle Adalet Bakanlığı'na gönderilen dosyanın geri dönmemesini gözünde bulundurarak duruşmayı erteledi.

İLK DURUŞMADA BİBER GAZI

Hasan Yüksel'ın 25 Nisan günü yapılan ilk duruşma için adliyeye getirilişi sırasında katil zanlısı Hasan Yüksel, cinayete kurban giden büfeci Nizamettin Gültekin'in yakınlarının saldırısına uğramış ve arbede yaşanmıştı. Jandarma büfecinin yakınlarına biber gazı sıkarak olayı önlemeye çalışmıştı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Duruşması İçin Geniş Güvenlik Önlemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement