Tsyd İzmir Şubesi'nden Behram'a Sert Tepki - Son Dakika
Güncel

Tsyd İzmir Şubesi'nden Behram'a Sert Tepki

Tsyd İzmir Şubesi\'nden Behram\'a Sert Tepki

TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi, Atatürk Stadı'nda dün oynanan Karşıyaka-Aydınspor 1923 maçının devre arasında Habertürk Gazetesi'nden Deniz Biricik'e küfredip saldırmaya teşebbüs eden Karşıyaka yedek kalecisi Behram Zülaloğlu'na sert tepki gösterdi.

10.10.2016 12:44

TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi, Atatürk Stadı'nda dün oynanan Karşıyaka-Aydın spor 1923 maçının devre arasında Habertürk Gazetesi'nden  Deniz Biricik'e küfredip saldırmaya teşebbüs eden Karşıyaka yedek kalecisi Behram Zülaloğlu'na sert tepki gösterdi.

Yaptığı yazılı açıklamada Zülaloğlu'nun davranışını "Çirkin" olarak niteleyen TSYD yönetimi, hem Karşıyaka yönetimini, hem de Türkiye Futbol Federasyonunu gerekli yaptırımı uygulamaya davet ederken, "Saldırının cezasız bırakılması, bu eylemi onaylamak anlamına geleceğine dikkat çekiyoruz" ifadesine yer verdi.

Eleştiri yapmanın gazetecinin görevi olduğu belirtilen açıklamada, kişilik haklarına saldırıldığını ya da hakarete uğradığını düşünenlerin saha içinde eşkıyalık yapmak yerine mahkemeye başvurması gerektiği vurgulandı. Açıklamada, "Bu yalnızca bir kınama değildir. Zira bundan önceki örnekler de gösterdi ki, canı sıkılan yönetici, teknik adam ya da futbolcu, genç muhabirlere saldırmayı öfkesini dışa yansıtmanın en kolay yolu olarak görüyor. Spor muhabirleri, spor yazarları dileyenin dilediği gibi üzerine yürüyüp, küfür ve hakaret edebileceği, canı sıkılanın öfkesini çıkarabileceği zayıf halkalar değildir" denildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tsyd İzmir Şubesi'nden Behram'a Sert Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement