"Tüketici 2012 Kalite Ödülü'' - Son Dakika
Güncel

"Tüketici 2012 Kalite Ödülü''

"Tüketici 2012 Kalite Ödülü\'\'

Avea müşteri çağrılarını daha hızlı ve proaktif yönetti, ödülleri evine götürdü.

19.03.2012 09:31

Dünya Tüketici Hakları Günü'nde Avea, Tüketici Akademisi tarafından ürün ve hizmet kalitesine en çok güvenilen markalara verilen "Tüketici 2012 Kalite Ödülüne" ve Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD), tarafından ise; "Tüketici odaklı değişim ve yeniden yapılanma Özel Ödülü"ne layık görülerek ödülleri topladı

2011 yılında 800 milyon TL ile GSM sektöründeki en büyük yatırımı gerçekleştiren Avea, satış, bayi, network ve müşteri hizmetlerindeki yatırımlarının karşılığını ödüllerle alıyor.

Müşterileri hizmetlerinde her kanaldan kaliteli, hızlı ve proaktif çözümlerle değer yaratan Avea, 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü'nde 2 farklı kurumdan aldığı ödülle kalitesini belgeledi. Müşteri hizmetlerindeki yenilikçi çözüm ve uygulamaları ile üst düzey "müşteri memnuniyetini" sağlayan Avea, Tüketici Akademisi tarafından "2012 Kalite Ödülü"ne, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından ise "Tüketici odaklı değişim ve yeniden yapılanma Özel Ödülü"ne layık görüldü.

Tüketici Akademisi tarafından Türkiye'de genelinde yaptırılan ülkemizin en geniş marka araştırması sonuçlarına göre Avea'ya, ürün ve hizmet kalitesine en çok güvenilen markalara verilen "Tüketici 2012 Kalite Ödülü" verildi.

Tüm Tüketiciler Koruma Derneği, ise "Marka Tavsiye Komitesi" tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Avea'nın müşteri odaklı uygulamalarının ve yenilikçi yaklaşımının bu ödülü almada etkili olduğu belirtildi.

Avea Müşteri Hizmetleri Çalışıyor...

Dünya Tüketici Hakları Günü gibi çok özel bir günde alınan iki ödülün kendisini ve ekibini çok mutlu ettiğini söyleyen ve kalitelerinin bir kez daha tescillendiğine dikkat çeken, Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, müşteri ile günde 150 bin temas kurulduğunu ve gelen çağrıların yüzde 80'inin 20 saniyede cevaplandığını, hızlı ve kaliteli hizmet vermenin müşteri memnuniyeti yarattığını söyledi.

Orçun Onat, 2011'deki yatırımların müşteride geri dönüşünün çok hızlı olduğunu belirterek;"Avea, sektörün en hızlı gelişen, dinamik teknoloji şirketi. Müşteri beklentilerine uygun çözümlerle kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Esnek sesli yanıt sistemi ile geçen yıl dünyada bir ilki gerçekleştirdik. CRM çalışmalarımız birçok ödüle layık görüldü. Bu çalışmalarımızın karşılığında müşterilerimizin beğenilerini iletmeleri ve tüketiciyi koruyan TTKD ve Tüketici Akademisi kuruluşlarından alınan bu ödüller bizim için son derece önemli. Dünya tüketici gününde iki ödül birden almamız müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermek için yaptığımız bu çalışmalarda doğru yolda olduğumuzu gösteriyor ve 2012 için bizi daha da iyisini yapma yolunda motive ediyor. 2012 yılında da müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırıcı çözümler sunmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Tüketici 2012 Kalite Ödülü'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement