TÜMSİAD'tan 'Deprem ve Kentler' Konferansı - Son Dakika
Güncel

TÜMSİAD'tan 'Deprem ve Kentler' Konferansı

TÜMSİAD\'tan \'Deprem ve Kentler\' Konferansı

Osmaniye'de 'Deprem ve Kentler' konferansı düzenlenecek.

28.04.2012 12:35

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği ( TÜMSİAD ) Osmaniye Şubesi tarafından Osmaniye'de 4 Mayıs 2012 tarihinde 'Deprem ve Kentler' konulu bir konferans düzenlenecek.

Konferans ile ilgili bilgi veren TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, "Her şeyden önce bir deprem ülkesi olduğumuzun bilincinde olmalıyız. Bu bilinç dahilinde binalarımızı yapmalı ve şehirlerimizi hazırlamalıyız. Depremlerden yeterli ders alınmadığı için yeterli hazırlıkta yapılamıyor. Ülkemizin deprem gerçeği göz ardı edilerek yapılan yapılaşma ve şehirleşme bize hep acılar ve kayıplar yaşattı. Son Van depremiyle gündem yeniden şehirlerin deprem gerçeğine döndü. İşte buradan hareketle TÜMSİAD Osmaniye Şubesi olarak 'Deprem ve Kentler' konulu bir konferans düzenlemeye karar verdik. Deprem konferansımıza Jeofizik Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Melih Baki konuşmacı olarak katılacak." dedi.

Osmaniye'nin birinci dereceden deprem bölgesinde olduğunu hatırlatan Murat Özkardeş şehircilik bakanlığının kurulmasını şehirlerin depreme göre yeniden inşa edilmesinde önemli bir adım olduğunu söyledi.

Jeofizik Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Melih Baki'nin konuşmacı olarak katılacağı 'Deprem ve Kentler' konferansı 4 Mayıs 2012 günü saat 20'de Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Devlet Bahçeli Konferans Salonu'nda yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TÜMSİAD'tan 'Deprem ve Kentler' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement