Turhal'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Turhal'da Uyuşturucu Operasyonu

Turhal\'da Uyuşturucu Operasyonu

Turhal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 13 adet ecstasy hap ele geçirilirken, olayla ilgili yakalanan 3 kişi tutuklandı.

09.04.2015 16:43

Turhal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 13 adet ecstasy hap ele geçirilirken, olayla ilgili yakalanan 3 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; Tokat'ın Turhal ilçesinde bir araçta uyuşturucu madde bulunduğu ihbarını alan polis, kısa sürede yapılan uygulamada otomobili bularak durdurdu. Otomobil içindeki şüpheliler indirilerek arama yapılmak istendiği sırada şahıslardan birinin otomobilin paspasın altına bir şeyler gizlemeye çalıştığını gören polis, gizlenmek istenen şeyin naylon ambalaj içerisinde peçeteye sarılı sarı ve yeşil renkte uyuşturucu haplar olduğunu gördü. Hapları muhafaza altına alan polis, şahısların üst aramasında A.K'nın üzerinde bir adet sustalı bıçak ele geçirdi. Şahıslar alınan ilk ifadelerinde uyuşturucu hapları S.B isimli şahıstan aldıklarını belirtmeleri üzerine S.B'nin evinde arama yaptı. Evde yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlamadı. Gerekli işlemlerin ardından adli birimlere sevk edilen E.A, A.K ve Ş.Ç nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonla ilgili bir açıklama yapan Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, gençlerin geleceği ve halkın sağlığı ile oynayanlara kesinlikle göz açtırmayacaklarını kaydetti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Turhal'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement