Türk Sağlık-Sen'den Kilis ve Çadır Kent Ziyereti - Son Dakika
Güncel

Türk Sağlık-Sen'den Kilis ve Çadır Kent Ziyereti

Türk Sağlık-Sen\'den Kilis ve Çadır Kent Ziyereti

Türk Sağlık-Sen heyeti tarafından kentin daha modern ve daha kaliteli bir sağlık hizmetine kavuşması için her türlü desteğe hazır oldukları dile getirildi.

23.03.2013 16:05

Türk Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi, Genel Başkan Yardımcısı Zafer Yıldırım, Şube Başkanı Kemal Kazak, Başkan Yardımcıları Gazi Sökmen, Mehmet Zabit Yıldırım, Lütfi Bayram, Uğur Altay, İnce Cumali Demir ve Kadın Kolları Başkanı Zehra Bozgeyik'ten oluşan heyetle Kilis iline bağlı Sağlık kurum ve kuruluşları ile Çadır Kent'te çalışan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Kilis İl Temsilcileri Önder Gül, Zeki Aktürk, Gökhan Anlaşbay ve Mustafa Yarımdağ ile beraber Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sedat Çakıcı, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Emin Arslan ve Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Serdar Sarıfakı makamlarında ziyaret edildi.

Türk Sağlık-Sen heyeti tarafından kentin daha modern ve daha kaliteli bir sağlık hizmetine kavuşması için her türlü desteğe hazır oldukları dile getirildi.

Daha sonra sağlık çalışanları ile geniş katılımlı yapılan toplantıda konuşma yapan Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Zafer Yıldırım ile Şube Başkanı Kemal Kazak, başta ülkenin içerisinde bulunduğu siyasi gelişmeler olmak üzere, sosyo-ekonomik dengeler ve sağlık sektöründe gelişmeler hakkında bilgiler aktardılar.

Sağlık alanında uygulamaya konulan Kamu Hastane Birlikleri, sağlıkta yaşanan şiddet olayları, farklı istihdam modelleri, performansa dayalı döner sermaye sistemi ve çalışma koşulları ile ilgili görüşler paylaşıldı.

Türk Sağlık heyeti il'de bulunan çadır kenti de ziyaret etti. Çadır kent ziyaretinde sağlık çalışanları ve Suriyeli mültecilerin sorunları hakkında görüşmeler yapıldı.

Yapılan ziyaret nedeniyle; başta kurum idarecileri olmak üzere, sağlık çalışanları ve Suriyeli mülteciler Türk Sağlık heyetine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türk Sağlık-Sen'den Kilis ve Çadır Kent Ziyereti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement