Türkiye İMSAD 'Deprem Manifestosu' Yayımlandı - Son Dakika
Güncel

Türkiye İMSAD 'Deprem Manifestosu' Yayımlandı

Türkiye İMSAD \'Deprem Manifestosu\' Yayımlandı

Türkiye İMSAD, Türkiye Deprem Vakfı işbirliği ile 17 Ağustos 1999 depreminin 14. yılında yayımladığı "Deprem Manifestosu" ile kamuoyuna ve ilgili tüm sosyal paydaşlara "Risk Almayın, Dünyanızı Karartmayın" mesajıyla seslendi.

31.08.2013 01:02

Olası bir depreme karşı alınması gereken acil önlemler, kararlar ve düzenlemelerin yedi başlık altında toplandığı manifesto, 14 Ağustos'ta Swiss Otel'de düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu. Yazılı ve görsel basının büyük ilgi gösterdiği toplantıda, Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Yetişener, Türkiye Deprem Vakfı Başkanı Prof.Dr. Hasan Boduroğlu, Türkiye İMSAD Kentsel Dönüşüm ve Yapı Güvenliği Komitesi Yönetim Kurulu Koordinatörü Yener Gür'eş ve Komite Başkanı Galip Sayıl manifestoyu ve görüşlerini basın mensuplarıyla paylaştılar.

Türkiye Deprem Vakfı, Türkiye İMSAD ve üyesi 29 derneğin imzasını taşıyan Deprem Manifestosu ile , 'Binaların yapımında ilgili standart ve yönetmeliklere uyun, küçük tasarruflar için büyük riskler almayın, dünyanızı karartmayın' uyarısında bulunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye İMSAD 'Deprem Manifestosu' Yayımlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement