Türkiye'nin Komedi Oscar'ı Eylül'de Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Komedi Oscar'ı Eylül'de Başlıyor

Türkiye\'nin Komedi Oscar\'ı Eylül\'de Başlıyor

Alanında ilk defa yarı profesyonel ve amatör komedyenlere ulusal ve uluslararası arenada yeteneklerini sergileme fırsatı sunan Türkiye Komedi Ödülleri, Eylül ayında başlayacak.

08.02.2015 14:53

Alanında ilk defa yarı profesyonel ve amatör komedyenlere ulusal ve uluslararası arenada yeteneklerini sergileme fırsatı sunan Türkiye Komedi Ödülleri, Eylül ayında başlayacak.

Medya Doktoru Yapım ve Web.TV ortaklığında düzenlenecek Türkiye Komedi Ödülleri projesiyle, yeteneklerini kamuoyuyla paylaşmakta zorluk çeken Anadolu'nun dört bir yanındaki yarı profesyonel ve amatör komedyenlere kendilerini tanıtabilmeleri için fırsat sunulacak. Komedinin, komedyenlerin ulusal ve uluslar arası platformlarda hak ettikleri şekilde anlaşılır olması, yarı profesyonel ve amatör komedyenlerin ödüllendirilmesi, seslerini ve işlerini ulusal, uluslararası boyutlarda duyurmaları için düzenlenecek ödül töreni büyük bir organizasyonla İstanbul'da gerçekleştirilecek.

HEM JÜRİ HEM DE HALK OYLAMASI OLACAK

Türkiye Komedi Ödülleri için alanında uzman isimlerin ana jüride olacağını belirten Medyadoktoru Yapımcısı Savaş Uğurlu, şunları söyledi: "Projede derece alan kişileri büyük ödül bekliyor. Ayrıca, kategorilerin belirlenmesi ve ödül verilmesinde çok önemli isimler ana jüride yer alacak" dedi. Komedi ve espri konusunda çok iyi zekaya sahip bir millet olduğumuzu belirten Uğurlu, şöyle konuştu: "Hayatımıza renk katan, neşe katan komediye ve komedyenlere yıllardır yapılan organizasyonlarda olduğu gibi uluslararası alanlarda da hak ettiği ilginin gösterilmesi için Komedi Ödülleri vermeye karar verdik. 1. Türkiye Komedi Ödüllerini büyük bir organizasyonla, jüri ve halk oylamasıyla belirleyeceğiz. Komedi Ödüllerinde, sadece bugünü değil geçmiş yılların komedi ustalarını da yad etmek istiyoruz. Projede amatör ve yarı profesyonel komedyenleri yarıştıracağız. Birbirinden ünlü jüri üyelerinin de yer alacağı proje, muhteşem bir gala gecesiyle son bulacak. Hem jüri hem de halk oyu sonuçlarıyla ödüllerin belirleneceği bu organizasyon, ileride Türkiye'nin komedi Oscar'ı olacak anılacaktır."

"YETENEĞİNE GÜVENENLERİ BEKLİYORUZ"

Eylül'de finali büyük bir organizasyonla gerçekleşecek olan Türkiye Komedi Ödülleri'nde bir ilke imza atarak amatör komedyenlerinden dev platformda yer bulma şansı yakalayacaklarını anlatan Web.TV Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Yalçın kazananlara çok özel ödül hazırlandığını kaydetti. Komedi, televizyon ve sinema dalındaki en iyilerinin yarışacağı projede başvuruların da internet üzerinden yapılacağını aktaran Gökhan Yalçın, "Yarışma ve başvurular tamamıyla internet üzerinde yürüyecek. Herkesin internet üzerinden beğendiği adaylara kolayca oy verebileceği bir dijital platform oluşturuyoruz" diye konuştu.

Yalçın, yeteneğine güvenen tüm gençleri yarışmaya davet etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Komedi Oscar'ı Eylül'de Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement