Uçak Biletlerinde Tavan Fiyat Kararı, Yolcuları Sevindirdi - Son Dakika
Güncel

Uçak Biletlerinde Tavan Fiyat Kararı, Yolcuları Sevindirdi

Uçak Biletlerinde Tavan Fiyat Kararı, Yolcuları Sevindirdi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın, yarından itibaren iç hatlarda en pahalı ekonomi biletinin 299 lira olacağı yönündeki açıklamaları, Atatürk Havalimanı'ndaki yolcula...

02.12.2013 14:25

İZZET TAŞKIRAN -  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın, yarından itibaren iç hatlarda en pahalı ekonomi biletinin 299 lira olacağı yönündeki açıklamaları, Atatürk Havalimanı'ndaki yolcular tarafından memnuniyetle karşılandı.

Atatürk Havalimanı iç hatlar terminalinde bekleyen yolculardan Hüseyin Özçelik, ticaretle uğraştığını sık sık seyehat ettiğini belirtti. Konya'ya gitmek için havalimanında beklediğini aktaran Özçelik, "İşlerim dolayısıyla sık sık Konya'dan Sudan'a gidiyorum. Sudan'da biletler Avrupa ülkelerine göre çok pahalı. Bir de iç hatlarda bazen fiyatlar yüksek olunca sıkıntı çekiyorduk. Yeni uygulama ile iç hatlardaki bu durum bütçemize çok faydalı olacak" değerlendirmesinde bulundu.

İç hatlar terminaline bilet almak için gelen Bilal Güneş de bu kararla uçak yolculuğunun daha cazip hale geleceğini söyledi. Güneş,  "Bu karar bütçemize kesinlikle olumlu yansıyacaktır. Özellikle tatillerde ve bayram günlerinde daha rahat yolculuk yapacağız" ifadelerini kullandı.

Emekli Ahmet Özkul da kararı memnuniyetle karşıladığını anlatarak, "En azından alınan kararla insanlar kafasında biletlerin 300 lirayı aşamayacağını bilecek. Bu nedenle gidiş-dönüş biletlerini ona göre rahatça alabilecek. 'Acaba fiyatlarda dönüşte bir değişiklik olur mu?' şeklindeki kaygıya da kapılmayacaklar. Kurban ve Ramazan bayramı tatillerinde fiyatlar uygun olmadığında otobüsle geri dönüyorduk ama şimdi uçağa çok rahat bineceğiz" dedi.

Almanya'da yaşayan Sibel Dağlı da memleketi Gaziantep'e gideceğini belirterek, iç hatlarda üst sınırın 299 lira olmasının kendilerini de memnun ettiğini vurguladı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uçak Biletlerinde Tavan Fiyat Kararı, Yolcuları Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement