Filistinliler Ulu Hakan'ı Unutmadı! - Son Dakika
Güncel

Filistinliler Ulu Hakan'ı Unutmadı!

Toprak kanla alınır kanla satılır

13.02.2015 11:50  Güncelleme: 13:55

Filistinliler Sultan Abdülhamit Han'ın vefatının yıl dönümünde Ulu Hakan'ın Filistin'den toprak satın almak isteyen Yahudi Thedor Herlz'e verdiği yanıtı hala unutmadı. PLS48 Televizyonu, Abdülhamit Han'la ilgili haber yayınladı.

ABDULHAMİT VE THEODOR ARASINDA NE KONUŞMA GEÇMİŞTİ

Osmanli Devleti'nin bütün dış borçlarını kapatmaya karşılık, kendisinden Yahudilere Filistin'de azıcık toprak vermesini isteyen Theodor Herzl başkanlığındaki heyete, Sultan II. Abdülhamid tarihe altın harflerle geçecek bir cevap veriyor.

"TOPRAK KANLA ALINIR KANLA SATILIR"

"Bu konuda sakın bir adım daha atmayın. Ülkemin bir çakıl tasını bile satamam. Çünkü o benim değil, halkımındır. Bu devlet onu kanı pahasına aldı, kanı pahasına yasattı. Birilerinin gasbetmesine izin vermeksizin kanımız pahasına da koruruz. İki tabur askerimiz Suriye ve Filistin'de savaştı. Askerlerimiz Plevne'de bir bir şehit edildi. Çünkü teslim olmaktansa savaş meydanında ölmeyi tercih ettiler. Osmanlı Devleti benim degil, milletindir. Hiçbir parçasini veremem. Yahudiler milyonlarını saklasınlar. Devlet parçalanırsa, Filistin'i karşılıksız da alabilirler. Bu devlet cesetlerimiz çiğnenmeden parçalanamaz. Ne için olursa olsun, biz ölmeden kimse bizi birbirimizden ayıramaz."

Filistinliler Ulu Hakan\'ı Unutmadı!
Kaynak: Takvim.com.tr

Son Dakika Güncel Filistinliler Ulu Hakan'ı Unutmadı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement