Ulupark'ta Ramazan Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Ulupark'ta Ramazan Rüzgarı

Ulupark\'ta Ramazan Rüzgarı

MANİSA Belediyesi'nin Ulupark'ta yaptığı sesli ve ışıklı gösteri havuzu, Ramazan ayında ilahi ve Türk Tasavvuf Musikisi ezgileri ile vatandaşlara maneviyatına uygun zaman geçirme imkanı sağlıyor.

11.07.2013 09:24

Ramazan ayının ilk gününde havuzdaki gösteriyi izleyen Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e Manisalı vatandaşlar düzenlemeden dolayı teşekkür etti.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ulupark'ta Ramazan ayı olması nedeniyle ışıklı ve sesli gösteri havuzunda çalan tasavvuf ezgilerini dinledi. Başkan Ergün'e Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Cem Çöllü ve Hasan Eryılmaz da eşlik etti. Türk Tasavvuf Müziği ezgileri eşliğinde su perdesine yansıtılan dini resim ve yazıları ilgiyle izleyen vatandaşlar, ellerindeki cep telefonları ve fotoğraf makineleri ile gösteriyi kaydetti. Ramazan ayının maneviyatına uygun şekilde yapılan düzenlemeye tam not veren vatandaşlar, gösterinin bitmesiyle birlikte alkışlarla Manisa Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Amaç iftar sonrası hoşça vakit geçirmek

Ramazan ayına girilmesiyle birlikte vatandaşların iftar sonrası hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla Manisa Belediyesi olarak çeşitli etkinlik ve düzenlemeler yaptıklarını belirten Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bu kapsamda sesli ve ışıklı süs havuzumuzu da tasavvuf ezgileri ve buna uygun slaytlarla düzenledik. Halkımızın Ramazan ayı maneviyatını en iyi şekilde yaşamaları için bu düzenlememiz Ramazan ayı boyunca 21.00, 22.00 ve 23.00 saatlerinde 15'er dakika bu gösteri gerçekleşecek. Bu vesileyle ben bir kez daha tüm hemşerilerimin Ramazan ayını tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ulupark'ta Ramazan Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement