Ulusal Çocuk Kongresi - Son Dakika
Güncel

Ulusal Çocuk Kongresi

Ulusal Çocuk Kongresi

Rize Bilsem Öğrencileri Ulusal Çocuk Kongresinde

25.06.2013 19:08

Bursa'da düzenlenen ve 130 bildirinin sunulduğu 2. Ulusal Çocuk Kongresine ilimiz Fatma-Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri iki bildiri ile katıldı.

Bilim – Sanat Merkezi Öğretmenlerinden Osman Akyüz danışmanlığında bilsem öğrencileri Kadir Efe Tellioğlu ve Şefik Arda Kılıç'ın "Üstün Zekâlı Öğrencilerin Duygusal Zekâ Düzeylerinin İncelenmesi" konulu araştırması ile Abdullah ÇÖMEZ danışmanlığında Utku Sina Tornacı ve Fuat Şenkaya'nın "Üstün Zekâlı öğrencilerle, Üstün Zekâlı Olmayan Öğrencilerin Öğrenme Sitillerinin Karşılaştırılması" konulu araştırma bildirileri kongrede öğrencilerce sunuldu. Uludağ Üniversitesi ile Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi öğretim üyelerinin yönetiminde altı salonda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kongreye ülke genelinden birçok akademisyen, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Bildirilerin sunumunun ardından katılımcıların birbirinden ilginç ve zor soruları öğrencilerce cevaplandı.

İki gün süren ve kapanış toplantısıyla sona eren kongrenin üçüncüsünün ilimizde yapılmasını Fatma-Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi talep etmiş olup, yapılan değerlendirme neticesinde 2014 Haziran ayında 3.Ulusal Çocuk Kongresinin Rize'de yapılmasına karar verilmiştir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ulusal Çocuk Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement