Umut Kaya Kocaeli Birlikspor'da - Son Dakika
Güncel

Umut Kaya Kocaeli Birlikspor'da

Umut Kaya Kocaeli Birlikspor\'da

Göztepespor ile şampiyonluk yaşayan orta saha oyuncusu Umut Kaya, Kocaeli Birllikspor ile bu sezon şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

28.07.2015 09:39  Güncelleme: 09:40

Transferde bu sezon forvet hattına Kırklarelispor'dan Onur Garip, Gaziantepspor'dan Serhan Yılmaz, Hatayspor'dan Erhan Eren ile Murat Türkkan, Pendikspor'dan Ali Kemal Yükseker, ile Uğur Işıkal'ı kadrosuna dahil eden Kocaeli Birlikspor geçtiğimiz sezonun şampiyon ekibi Göztepespor'un orta saha oyuncusu Umut Kaya'yı renklerine dahil etti. Geçtiğimiz sezon Göztepespor forması altında 31 maçta forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu yedide gol kaydetti. Hollanda doğumlu olan Umut Kaya ile Erzurum'da bir yıllık sözleşme imzalayan Kocaeli Birlikspor Umut Kaya ile dış transferde bu sezon yedinci imzasını atmış oldu.

ŞAMPİYONLUĞU BU SEZON BİRLİKSPORLA YAŞAYACAĞIM

Umut Kaya, transferinin ardından yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz sezon Göztepespor forması altında bu mutluluğu yaşayan isimlerden oldum. Bu sezonda yeni takımım Kocaeli Birlikspor ile bu mutluluğu bir kez daha yaşamak istiyorum. Ligdeki takımları ve futbolcuları çok iyi tanıyoruz. Neleri yapabileceğimizi de iyi biliyoruz. İyi bir hazırlık döneminin ardından hedeflediğimiz bir üst lige bu sezon takı arkadaşlarımla birlikte çıkmak istiyoruz. "dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Umut Kaya Kocaeli Birlikspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement