Ünlü Sanatçılar D&R Çocuk Etkinliklerinde Sevenleriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ünlü Sanatçılar D&R Çocuk Etkinliklerinde Sevenleriyle Buluştu

Ünlü Sanatçılar D&R Çocuk Etkinliklerinde Sevenleriyle Buluştu

Ünlü Oyuncu Ceyda Düvenci kızı Melisa'dan ilham alarak yazarlığa adım attığı Bal Köpüğü serisinin ilk kitabı 'Balköpüğü: Tatlı Bir Sürpriz' in D&R HillTown'da gerçekleşecen ilk imza gününde sevenleriyle bir araya geldi

24.04.2018 08:46

Ceyda Düvenci kızı Melisa ve Melisa gibi farkıyla mucize olan kahraman çocukların tanınması ve anlaşılması için kaleme aldığı kitabının D&R HillTown'da gerçekleşen ilk imza gününde minik okurlarıyla buluştu.

Ünlü oyuncunun "Serebral Palsi" hastası kızı Melisayla birlikte hastalık ve tedavi sürecinden yola çıkarak kaleme aldığı kitapta, Balköpüğü karakterinin tek başına çıktığı sürpriz yolculukta minik hikayelerle Serebral Palsili çocuklara nasıl davranılması gerektiğini anlatıyor.

D&R HillTown'da gerçekleşen imza gününde Düvenci, ilk olarak minik ziyaretçilerine masal okudu daha sonra ise katılımcılarla bol bol fotoğraf çekilip kitaplarını imzaladı.

Yürümek, okumak, yazmak, resim çizmek, parkta oynamak, herhangi bir enstrüman çalmak, okulda öğrenci olmak, kısacası hayata karışmak için diğer çocukların desteğine ihtiyaç duyan çocukların hikayesi ne yer verilen 'Balköpüğü' karakterinin başından geçenler seri olarak yazılmaya devam edecek.

Ünlü oyuncu ve yazar Başak Sayan D&R Capacity'de çocuklara önce masal okudu, sonra minik okurları için "Rüzgar Olmak İsteyen Çocuk" kitabınıimzaladı.

Rüzgar gibi uçmak isteyen Milo'nun kurduğu hayaller ve başından geçen olayları kaleme aldığı kitabıyla Başak Sayan D&R Capacity'de gerçekleşen imza gününde okurlarıyla bir araya geldi.Etkinliğe katılan minik ziyaretçiler için de Başak Sayan kitabından masal okudu, sevenleriyle bol bol fotoğraf çekilip kitabını imzaladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Sanatçılar D&R Çocuk Etkinliklerinde Sevenleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement