Uzunçiftlik'i Buluşturan İftar - Son Dakika
Güncel

Uzunçiftlik'i Buluşturan İftar

Uzunçiftlik\'i Buluşturan İftar

Kartepe İlçesi Çamlık, Çiftlik, Emek, Hasanpaşa Ve Konak Mahalle Muhtarlıkları İle 66, 80 Ve 87 Nolu Kooperatifler İle Trabzonlular Derneği'nin Ortaklaşa Düzenlediği İftar Programında Yüzlerce Vatandaş Biraraya Geldi.

25.08.2010 14:54  Güncelleme: 15:31

Uzunçiftliklilerle birlikte iftar açan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, dayanışma örneği sergileyen ve bu birlikteliğin ortaya çıkmasında katkısı olan muhtar ve kooperatif yetkililerine teşekkür etti.

Kartepe Çamlık Mahalle Muhtarı Hüseyin Sivrioğlu, Çiftlik Mahalle Muhtarı Ali Türkoğlu, Emek Mahalle Muhtarı Mevlüt İnan, Hasanpaşa Mahalle Muhtarı Nuri Kılıç, Konak Mahalle Muhtarı Selim Genççiftçi, 66 nolu Uzunçiftlik Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Serhat Cabak, 80 nolu Birleşik Kartepe Otomobil Minübüs ve Servis Araçları Kooperatif Başkanı Musa Karabalık, 87 nolu Uzunçiftlik Kamyoncular ve Tırcılar Kooperatif Başkanı Aydın Merttürk ve Trabzonlular Dayanışma Dernek Başkanı Ahmet Dilek'in organize ettiği iftara bölge halkının ilgisi yoğun oldu.

Vatandaşların aileleri ile katıldığı Konak Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'ndeki iftarda Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, il genel ve belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, Kartepe'nin muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri bir arada olma fırsatı yaşadılar.

Çorba, tas kebabı, salata, ayran, tatlı ve iftariyelikten oluşan menü ikram edilen iftarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Ramazan ayının ilk gününden itibaren kooperatifler ve muhtarlarımızın organizesiyle ilçe genelinde iftarlarda vatandaşlarımız buluşturuldu. Bu organizasyonlarla dayanışmanın en güzel örnekleri sergilenirken bu birlikteliğe katılımları ile destek veren halkımıza da teşekkür ederim" dedi.

İftar sonrası içilen çaylar eşliğinde bölge halkı ile sohbet eden Başkan Karabalık, 12 Eylül referandumunda anayasa değişikliği konusunda neden Evet denmesi konusunda bilgiler aktarıp bölge halkını aydınlattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzunçiftlik'i Buluşturan İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement