Vali Aydın'dan STK'lara Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Aydın'dan STK'lara Ziyaret

Vali Aydın\'dan STK\'lara Ziyaret

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Şefkat Derneği ile Türkiye Eğitim ve Kültür Derneğini ziyaret etti.

25.01.2014 18:05

İlk olarak, Şefkat Derneğini ziyaret eden Vali Aydın, dernek başkanı, Enver Aytaç'tan dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Şefkat derneğini gezerek incelemelerde bulunan Vali Aydın, derneğe ait çok amaçlı salonunda öğrencilerle bir araya gelerek, bir süre sohbet etti. Vali Aydın, öğrencilerle birlikte bilardo ve masa tenisi oynadı. Şefkat Derneğinde incelemelerini tamamlayan Vali Aydın, daha sonra Türkiye Eğitim ve Kültür Derneği' ni ziyaret etti.

Dernek başkanı Ali Kesme ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Aydın, Dernek bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Rahimiye Öğrenci Yurdunu gezerek, incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi aldı. Dernek ziyareti sonunda açıklamalarda bulunan Vali Aydın, zaman buldukça ilimizde faaliyet gösteren STK'ları ziyaret etmeye devam edeceğini belirterek,"bugün faaliyet alanları eğitim, kültür ve sanat olan iki derneğimizi ziyaret ettim. Çalışmalarını yerinde inceleyerek, dernek başkanlarımızdan bilgi aldım."dedi.

Siirt'in hak ettiği hedeflere kararlılıkla yürüdüğünü ifade eden Vali Aydın,"Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliğini daha da kalkınmış bir Siirt, hedeflerine daha çabuk ulaşacaktır. Bu bakımdan Sivil Toplum Örgütlerinin yaptıkları çalışmalar, bizim için önemli ve değerlidir" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Vali Aydın'dan STK'lara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement