Vali Kemelek'ten Yeni Yılın İlk Bebeğine Altın - Son Dakika
Güncel

Vali Kemelek'ten Yeni Yılın İlk Bebeğine Altın

Vali Kemelek\'ten Yeni Yılın İlk Bebeğine Altın

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, kentte yeni yılın ilk bebeğine altın hediye etti.

01.01.2013 10:11

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, kentte yeni yılın ilk bebeğine altın hediye etti.

Sivas'ta 2013 yılının ilk bebeği, saat 00.45'te Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisi'nde dünyaya geldi.

Serhat ve Berna Korkmaz çiftinin "Metin Yağız" ismini verdiği, 3 kilo 600 gram ağırlığındaki bebeğine, Vali Zübeyir Kemelek altın armağan etti.

Anne ve bebeğin tedavisinin devam etmesi dolayısıyla Kemelek'in hediyesini, İl Sağlık Müdürü Dr. Bahattin İlter, baba Serhat Korkmaz'a takdim etti.

İlter, hastanede 2012 yılının bitimine bir saat kala dünyaya gelen iki bebek ve annesini de ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi.

-Vali Kemelek'in yeni yıl ziyaretleri-

Bu arada, Vali Zübeyir Kemelek, yeni yıl dolayısıyla İhramcızade Hakkı Toprak Huzurevi'ni, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Sevgi Evleri'ni, Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nü, Şehit Fethi Akyüz Polis Merkezi'ni, 112 İl Ambulans Servis Başhekimliği Komuta Kontrol Merkezi'ni, İtfaiye Müdürlüğü'nü, İl Jandarma Komutanlığı'nı ve Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Huzurevindeki yaşlılarla sohbet eden Kemelek, Sevgi Evleri'ndeki çocukların düzenlediği eğlence programını izledi. Huzurevinde kalan yaşlılar, Kemelek'in ziyareti sırasında türkü söyledi.

Görev başındaki tüm personelin yeni yılını kutlayan Kemelek, herkese sağlıklı ve huzur dolu bir yıl diledi. Kemelek'e, ziyaretler sırasında bazı protokol üyeleri eşlik etti.

Öte yandan, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan bir grup genç, hava sıcaklığının eksi 6 dereceye kadar düşmesine aldırış etmeden şarkılar söyleyerek yeni yılı kutladı.

Muhabir: Merve Topuz - Serhat Zafer

Yayıncı: Ahmet Ekici - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Kemelek'ten Yeni Yılın İlk Bebeğine Altın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement