Vali Kolat'tan Çocuk Yuvası ve Huzurevine Bayram Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vali Kolat'tan Çocuk Yuvası ve Huzurevine Bayram Ziyareti

Vali Kolat\'tan Çocuk Yuvası ve Huzurevine Bayram Ziyareti

Sivas'ta İnönü Konağı'nda düzenlenen törende Vali Ali Kolat ve protokol bayramlaştı.

30.08.2011 17:22

Sivas'ta İnönü Konağı'nda düzenlenen törende Vali Ali Kolat ve protokol bayramlaştı. Programın ardından Kolat ve protokol üyeleri, çocuk yuvasını ve huzurevini ziyaret etti.

Valilik tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla İnönü Konağı'nda bayramlaşma programı düzenlendi. Programda konuşan Vali Kolat, bayramlarda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının arttığı söyledi. Programda, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter, Belediye Başkanı BBP'li Doğan Ürgüp, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir de söz alarak bayramı kutladılar. Programa, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Ali Taş ve diğer protokol üyeleri ile eşleri de katıldı. Program, Vali Kolat ve diğer protokol üyelerinin, daire müdürleri, bürokratlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaşmasıyla sona erdi.

Bu programın ardından Vali Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter, Ak Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Belediye Başkanı Ürgüp ve Emniyet Müdürü Seyhan ile birlikte önce Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK) bağlı, 7-12 yaş arasındaki çocukların kaldığı yuvayı ziyaret etti. Vali Kolat ve beraberindeki yetkililer, çocuklara içerisinde 30'ar lira bulunan zarfları dağıttı. Çocuklar da, aralarında topladıkları 4 bin 775 lirayı Somali'ye gönderdiklerine ilişkin belgeyi Vali Ali Kolat'a verdi.

Yuvanın ardından İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Huzurevi'ni ziyaret eden Vali Kolat ve beraberindekiler, burada kalan yaşlıların bayramını kutladı. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Kolat'tan Çocuk Yuvası ve Huzurevine Bayram Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement