Van'da, Bakan Ala'dan Tayin İsteyen Yaralı Polis Şehit Oldu (2) - Son Dakika
Güncel

Van'da, Bakan Ala'dan Tayin İsteyen Yaralı Polis Şehit Oldu (2)

Van\'da, Bakan Ala\'dan Tayin İsteyen Yaralı Polis Şehit Oldu (2)

ŞEHİT POLİS MEMLEKETİNE UĞURLANDIVan'ın İpekyolu İlçesi'ndeki 2 Nisan Polis Merkezi'ne PKK'lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Muhammed Acar için tören düzenlendi.

19.08.2016 20:36

ŞEHİT POLİS MEMLEKETİNE UĞURLANDI

Van'ın İpekyolu İlçesi'ndeki 2 Nisan Polis Merkezi'ne PKK'lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Muhammed Acar için tören düzenlendi. Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı'na bağlı Jandarma Pilot Yarbay Yusuf Turgut Helikopter Filo Komutanlığı'nda düzenlenen törene Vali İbrahim Taşyapan, İl Jandarma Komutanı Albay Yüksel Oğuz, Tuşba Belediye Başkan'ı Fevzi Özgökçe, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, şehidin babası Kasım Acar, annesi Serpil Acar, askeri erkan ile polisler katıldı.

Şehidin babası Kasım ve annesi Serpil Acar, tören alanına getirilen çocuklarının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Tören, saygı duruşu ve şehidin öz geçmişinin okunmasıyla başladı. Daha sonra okunan Kuran'ı Kerim'in ardından Van Müftüsü Nimetullah Arvas dua okudu. Daha sonra şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, meslektaşlarının omzunda tören alanından alınıp minibüse kondu. Şehit polis memuru Muhammed Acar'ın cenazesi, ikamet ettiği Eskişehir'e gönderilecek, burada toprağa verilecek.

Murat ÇAĞLAR-Orhan AŞAN/VAN,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da, Bakan Ala'dan Tayin İsteyen Yaralı Polis Şehit Oldu (2) - Son Dakika


Advertisement