Vans Türkiye Kaykay Takımı ile "Tour 2013" Sergisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Vans Türkiye Kaykay Takımı ile "Tour 2013" Sergisi Açıldı

Vans Türkiye Kaykay Takımı ile "Tour 2013" Sergisi Açıldı

Vans Türkiye Kaykay Takımı, Türkiye turuna ait fotoğraf ve kısa filmini sanat tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

28.10.2013 14:06

Vans Türkiye Kaykay Takımı, geçtiğimiz gün "Tour by Vans" adlı sergi kapsamında İstanbul'dan Antalya'ya kadar kaykay üzerinde şehir şehir gezdikleri Türkiye turuna ait fotoğraf ve kısa filmini sanat tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Vans Türkiye Kaykay Takımı'nın toplamda 23 gün süren 2013 turuna ait fotoğraf sergisinin, kısa film gösteriminin ve takım ile tura özel çıkartılmış olan TOUR 2013 kitapçığının tanıtıldığı bu özel gecede tüm ziyaretçiler Vans Türkiye Kaykaycılarının yaşadığı heyecana ortak oldu.

Gece-gündüz demeden kayan Vans Türkiye Kaykay Takımı'nın 6 üyesi; Cenk Kuli, Can Uzer, Yiğit Akbıyık, Alphan Nukan, Ali Osman Ensar ve Alper Çanakçı'nın güncesini anlatan sergi; kentleşme, modern yaşam, kaykay kültürü ve sokakların diğer yüzünü anlatacak. 1970'li yıllardan beri dünyada ve Avrupa'da yapılan; kayılmaya müsait, keşfedilmemiş lokal duraklara giderek lokal kaykaycılarla bir araya gelme amacını taşıyan ve bu eşsiz kaykay turunu gerçekleştiren takım, bu anlamda Türkiye'de bir ilke imza atıyor.

1742 fotoğraf, 6000 dakika görüntü, 6 farklı insan ve 1 takım konseptine sahip Bant Mag.'in ev sahipliği yaptığı "Tour by Vans Premier'' gecesinde açılışını yapacak olan sergi, 15 Kasım'a kadar Bant Mag. sergi alanında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vans Türkiye Kaykay Takımı ile 'Tour 2013' Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement