Sokak ortasında kadın cinayeti! Öldürüp kendi kafasına sıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Sokak ortasında kadın cinayeti! Öldürüp kendi kafasına sıktı

İstanbul'da Başak Tekin, 10 yıldır birlikte olduğu ve 5 yıl önce ayrıldığı eski erkek arkadaşı Özgür Kemal Akdemir tarafından sokak ortasında vurularak öldürüldü. Kendi kafasına da aynı silahla ateş ederek ağır yaralanan saldırgan da hastanede hayatını kaybetti. Akdemir'in, genç kadının başkasıyla nişanlandığını öğrenince otobüsle İstanbul'a geldiği ortaya çıktı.

30.05.2024 09:42  Güncelleme: 12:20

Kadın cinayeti haberlerine bir yenisi daha eklendi. Beyoğlu Hasköy'de sokak ortasında meydana gelen olayda, Başak Tekin isimli kadın, 10 yıl beraber olduğu ancak uyuşturucu madde kullandığı için 5 sene önce ayrıldığı eski erkek arkadaşı tarafından katledildi. Kendisini de ağır yaralayan ve kaldırıldığı hastanede ölen saldırganın, uyuşturucu madde kullanmak suçundan 10 adet suç kaydı olduğu öğrenildi.

KADINI TARTAKLAMAYA BAŞLADI

Hasköy'de yaşayan Başak Tekin sabah saatlerinde işe gitmek için yola çıktı. Ancak genç kadının yolu eski erkek arkadaşı Özgür Kemal Akdemir tarafından kesildi. Akdemir, sokak ortasında Tekin'i tartaklamaya başladı.

GENÇ KADINI YERDE SÜRÜKLEDİ

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Özgür Kemal Akdemir, genç kadını kolundan tutmaya çalışınca Başak Tekin, direndi. Kadının kolundan çekerek yere düşüren Akdemir, Tekin'i sürüklemeye başladı.

KADINI BAŞINDAN VURDUKTAN SONRA KENDİSİNE ATEŞ ETTİ

Özgür Kemal Akdemir belindeki tabancayı çıkartarak Başak Tekin'i başından vurdu. Saldırgan daha sonra aynı silahı kendi başına dayayarak ateşledi. Başak Tekin olay yerinde hayatını kaybederken, Özgür Kemal Akdemir ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Akdemir, olaydan saatler sonra öldü.

Sokak ortasında kadın cinayeti! Nişanlanan eski sevgilisini öldürüp kendi kafasına sıktı

UYUŞTURUCU MADDE KULLANDIĞI İÇİN AYRILMIŞ

Akdemir ile Tekin'in 2009 yılında tanışıp sevgili oldukları, yaklaşık 10 sene beraber oldukları, ancak Tekin'in Akdemir'den uyuşturucu madde kullandığı için ayrıldığı öğrenildi.

NİŞANLANDIĞINI ÖĞRENİNCE İSTANBUL'A GELİP ÖLDÜRDÜ

İkilinin yaklaşık 5 sene önce ayrıldığı öğrenilirken saldırganın, genç kadını takıntı haline getirdiği ortaya çıktı. Bu süreçte Başak Tekin'in nişanlandığını duyan Akdemir'in, dün akşam Erzincan'dan otobüse binip sabah İstanbul'a geldiği öğrenildi.

CİNAYET ANI KAMERADA

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken detaylı incelemeler devam ediyor. Korkunç saldırıdan geriye ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan bu görüntüler kaldı.

Sokak ortasında kadın cinayeti! Öldürüp kendi kafasına sıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Sokak ortasında kadın cinayeti! Öldürüp kendi kafasına sıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mert kursun : çok güzel yetiştirmişiniz kızınızı erkek arkadaşla 10 sene bu olanlar bu yaşadıklarınızdan dolayı normal 4 4 Yanıtla

Advertisement