Viranşehir'de Aşırı Hız Kazası: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Viranşehir'de Aşırı Hız Kazası: 1 Ölü, 6 Yaralı

Viranşehir\'de Aşırı Hız Kazası: 1 Ölü, 6 Yaralı

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, Aşırı Hız Nedeniyle Kontrolden Çıkıp Şarampole Devrilen Minibüste Bulunan 5 Yaşındaki Çocuk Yaşamını Yitirirken, 6 Kişi de Yaralandı.

18.03.2011 13:52

ŞANLIURFA'nın Viranşehir İlçesi'nde, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp şarampole devrilen minibüste bulunan 5 yaşındaki çocuk yaşamını yitirirken, 6 kişi de yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Viranşehir- Şanlıurfa karayolunun 30. kilometresinde meydana geldi. Yolcu taşımacılığı yapan 44 yaşındaki Kasım Tiler, sabah saatlerinde yönetimindeki 63 D 3872 plakalı minibüs ile Viranşehir'e gitmek üzere yola çıktı. Tiler yönetimindeki minibüs, Terzi Köyü yakınlarında aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı ve taklalar atarak şarampole devrildi. Yoldan geçen sürücülerin görerek ihbarda bulunmasının ardından olay yerine gelen jandarmalar ve sağlık ekipleri, sürücü Kasım Tiler ile Ayten Tiler, Zeynep Yurtseven, Zehra Yurtseven, Berivan Yurtseven, Ahmet Yurtseven ve İbrahim Halil Bayrak'ı ambulanslar ile Viranşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılardan 5 yaşındaki Ahmet Yurtseven yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirirken, diğer 6 kişi ise yapılan ilk müdahalelerinin ardından Şanlıurfa Eğitim ve araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Bu sırada kazayı haber alan çok sayıda kişi de hastaneye akın etti. Burada Ahmet Yurtseven'in ölüm haberini alanlar sinir krizi geçirip, ağıt yaktı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Viranşehir'de Aşırı Hız Kazası: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement