CHP, "Yalnız Değilsiniz Çocuklar" İle Nusaybin'e Yardım Gönderiyor - Son Dakika
Güncel

CHP, "Yalnız Değilsiniz Çocuklar" İle Nusaybin'e Yardım Gönderiyor

CHP, "Yalnız Değilsiniz Çocuklar" İle Nusaybin\'e Yardım Gönderiyor

CHP Konak İlçe Başkanlığı Teşkilatı, "Yalnız Değilsiniz Çocuklar" kampanyası ile Mardin'in Nusaybin ilçesinde öğrencilere kırtasiye malzemeleri gönderecek.

29.09.2016 15:52  Güncelleme: 16:08

CHP'nin Konak ilçe başkanlığından yapılan açıklamaya göre, ilçe başkanlığınca geçen yıl Yozgatlı ve Cizreli çocuklar için "1 Defter 1 Kalem 1 Silgi Projesi" adıyla bir kampanya başlatıldığı hatırlatılarak, bu sefer "Yalnız Değilsiniz Çocuklar" kampanyası ile Nusaybin'e destek sağlanacağı belirtildi.

Açıklamada, bu yıl genişletilen ve kampanyayla Mardin'in Nusaybin ilçesindeki öğrencilere okul çantası yanı sıra çeşitli kırtasiye malzemelerinin gönderileceği kaydedildi.

"GÖNÜL BAĞIMIZI OKUL ÇANTALARINA KOYARAK GÖNDERİYORUZ"

Açıklamada görüşlerine yer verilen CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, kampanyayı başlatan Kemeraltı esnafı Hasan Akdoğan ve arkadaşlarına teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Şimdi de bir millet olmanın aidiyet duygusuyla, İzmir'den terörün gölgesinde okula gitmeye çalışan ilkokul öğrencilerimize bir nebze de olsa onları hissettiğimiz, onları düşündüğümüz, Nusaybin'nde okumaya çalışan o çocuklarımıza, gönül dolusu sevgilerimizi ve gönül bağımızı bu okul çantalarına koyarak onlara gönderiyoruz. Vatanperverlik acıları, sevinçleri paylaşarak olur."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP, 'Yalnız Değilsiniz Çocuklar' İle Nusaybin'e Yardım Gönderiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement