Yelkenciler Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Güncel

Yelkenciler Ödüllerini Aldı

Yelkenciler Ödüllerini Aldı

American Express Sailing Regatta yelken yarışlarının son ayağı Didim- Turgutreis parkuru, Bodrum'un Turgutreis Beldesi'nde yapılan ödül töreniyle son buldu.28 tekneyle, 270 sporcunun katıldığı iki gün süren yarışlarda IRC-1, IRC-2, IRC-3 ve Genel...

22.07.2013 13:24

American Express Sailing Regatta yelken yarışlarının son ayağı Didim- Turgutreis parkuru, Bodrum'un Turgutreis Beldesi'nde yapılan ödül töreniyle son buldu.

28 tekneyle, 270 sporcunun katıldığı iki gün süren yarışlarda IRC-1, IRC-2, IRC-3 ve Genel Klasman kategorilerinde dereceye giren takımlara ödülleri D-Marin Turgutreis'te Blue Point Cafe verildi. IRC-1 kategorisinde 'Alvimedica-2' adlı teknesiyle Cem Bozkurt ve ekibi, IRC-2 kategorisinde ise 'Matador' adlı teknesiyle Cüneyt Büyükuçak ve ekibi birinci oldu. IRC-3 kategorisinde kıyasıya mücadele eden takımlardan 'Ege' adlı teknesiyle Ziya Kalaycıoğlu ve ekibi birinciliği elde etti. Genel klasmanda ise 15 kişilik genç kadrosuyla 'Kia Acadia-3' adlı teknesiyle Vedat Tüzmen ve ekibi birinciliği alarak American Express Sailing Regatta kupasını kaldırdı. Ayrıca genel klasman birincisi Danimarka'nın Malmö şehrinde yapılacak olan 'X35 Dünya Şampiyonası Malmö' yarışlarına katılma hakkı kazandı.

Yelkencilere ödüllerini D-Marin Turgutreis Müdürü Faruk Günlü, D-Marin Didim Müdürü Ahmet Arıcasoy ve Türkiye Yelken Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Erhan Uzun verdi.

Genel klasman birincisi 'Kia Acadia-3' teknesinin kaptanı Vedat Tüzmen çok güzel bir yarış geçirdiklerini belirterek, "Gerçekten güzel bir organizasyondu hem yarıştık hem eğlendik, rüzgar da genelde istediğimiz gibiydi, ben ekibim adına bu yarışlara destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yelkenciler Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement