Yemin Töreni Dönüşü Otomobilleriyle 20 Metre Yükseklikten Dereye Uçan Aileyi Halatlarla Kurtardılar - Son Dakika
Güncel

Yemin Töreni Dönüşü Otomobilleriyle 20 Metre Yükseklikten Dereye Uçan Aileyi Halatlarla Kurtardılar

Yemin Töreni Dönüşü Otomobilleriyle 20 Metre Yükseklikten Dereye Uçan Aileyi Halatlarla Kurtardılar

Bir yakınının Kütahya'daki acemi birliğinde dün yapılan yemin töreninden dönmekte olan Gedikli ailesinin içinde bulunduğu otomobilin yaklaşık 20 metre yükseklikten dereye uçması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

01.06.2014 13:42

Bir yakınının Kütahya'daki acemi birliğinde dün yapılan yemin töreninden dönmekte olan Gedikli ailesinin içinde bulunduğu otomobilin yaklaşık 20 metre yükseklikten dereye uçması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı. Araçta mahsur kalan yaralıları itfaiye ve vatandaşlar halatlarla bir saat süren çalışma ile kurtardı. Kaza D-140 Karayolu'nda dün gece 01.00 sıralarında meydana geldi. Kütahya'da askeri birlikte yapılan yemin töreninden dönmekte olan Şükrü Gedikli idaresindeki 14 DK 901 otomobil Akyazı ilçesinin Reşadiye Mahallesi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 20 metre yükseklikten dereye uçtu..

Kazanın duyulması üzerine olay yerine Akyazı, Hendek ve Erenler ilçelerinden çok sayıda Ambulans olay yerine sevkedildi. Otomobildeki yaralıları Jandarma,112 Sağlık ekipleri ve itfaiye olay yerine gelen vatandaşların da yardımıyla halat bağlanarak çıkarıldı. Yaklaşık bir saat süren kurtarma çalışması sonucu otomobil sürücüsü Şükrü Gedikli ve 1 yaşındaki Ali Yağız Çil, Baba Yunus Çil (32), Anne Özge Çil (26), Cevadiye Gedikli (45), Şükrü Gedikli (47), Nizam Koyuncu (47) ve Şennur Gedikli (37) olay yerinde bekleyen ambulanslarla Adapazarı'ndaki hastanelere sevkedildi. Kazada ağır yaralanan Şennur Gedikli ve Özge Çil'in durumlarının ciddiyetini korudukları bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yemin Töreni Dönüşü Otomobilleriyle 20 Metre Yükseklikten Dereye Uçan Aileyi Halatlarla Kurtardılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement