Yeni Binada İlk Bayramlaşma - Son Dakika
Güncel

Yeni Binada İlk Bayramlaşma

Yeni Binada İlk Bayramlaşma

Ak Parti Kocaeli İlBaşkanı Mahmut Civelek ve Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın daaralarında bulunduğu partililerle birlikte yaşadı.

20.08.2012 18:45

Ak Parti Kartepe İlçeTeşkilatı'nın yeni yerinde ki ilk bayramlaşmasında, Ak Parti İl Başkanı MahmutCivelek ve yönetim kurulu üyeleri, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İlGenel Meclis Başkanı Fahim Kılıç ve il genel meclis üyeleri, belediye meclisüyeleri, ilçe teşkilatının ana kademe, kadın, gençlik kolları yöneticileri, köyve mahalle temsilcileri, partililer ve Sumotaş yetkililerinden oluşan kalabalıkbir davetli topluluğu hazır bulundu.

Ak Parti Kartepe İlçe BaşkanıHasan Kandaz, ilçe teşkilatı ve şahsı adına bayramlaşmaya katılan tümpartililere teşekkür ederken herkesin bayramını da tebrik etti. İlçe BaşkanıKandaz, "Huzurlu bir ülkedeyiz. Sıkıntılarımızda var tabii ki, bundan sonra daolacak. Ama bizim siyasi büyüklerimiz hem ilçe hem il hem ulusal konulardabizleri gerektiği şekilde temsil ediyorlar. Bizim sesimize kulak veriyorlar.Gerektiği şekilde siyasi büyüklerle görüşerek diplomasimizi yerine getirmeyegayret ediyorlar. Bugün de bayram münasebetiyle biraraya geldik. İl başkanımızbu bayram sadece Kartepe'de bayramlaşmaya katıldığı için kendisine ayrıcateşekkür ediyorum. Sizlerinde Ramazan Bayramını tek tek tebrik ediyorum. Allahtadımızı bozmasın" dedi.

Kartepe Belediye Başkanı ŞükrüKarabalık, bayramın sıcaklığını hep beraber yaşadıklarını belirttiğikonuşmasında, "Sıkıntısız bir hayat yok, ancak bu sıkıntıların aşılması ileilgili bir takım ümitler, güvenler ve güvenceler olması önemlidir. Hamdolsun kio güvenimiz ve güvencemiz de var. Değerli İl başkanımız, aynen yüzünde osıcaklığı, ramazan sıcaklığı, bayram sıcaklığı gibi bütün sorunlarımızınçözümünde o samimiyetini her zaman ortaya koydu. Dolayısıyla il başkanımıza,ilçe başkanımıza ve ekibine, candan gönülden ilçemizin sorunlarının çözümünegösterdiği ilgi ve teveccüh için sizler adına tüm teşkilatımız adına meclisgurubumuz adına teşekkür ederim. Nice bayramlarda sağlık, huzur ve mutluluklagörüşmek dileğiyle selamlıyorum" dedi. Bayramlaşmaya katılan İl Genel MeclisBaşkanı Fahim Kılıç da tüm partililerin bayramını tebrik etti.

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, özellikle bayramlaşma için Kartepe'ye gelmek istediğinibelirttiği konuşmasında, "Kartepe'nin benim üzerinde önemli bir yeri var. Pekçok konuda ilk geldiğim yer Kartepe olmuştu. Dolayısıyla malum çok uzaktangözlerimiz görüyor, kulaklarımız duyuyor. Kartepe'de de bazı sıkıntılar var,teşkilatla alakalı olmasa da. Kendi ölçeğinde sıkıntılar olduğu için ben gelmekistedim. Bayramlaşmada ben bulunmak istedim. Derdimiz varsa, hava sıcaksaterleriz, hava soğuksa üşürüz, burada bir sorun varsa bu hepimizi bağlar.Bununla alakalı dertlerden kaçmakla bu işler olmaz, üzerine gitmek lazım, çözümoluşturuyor olmak lazım. Bununla alakalı ben gelmek istedim" dedi.

Çevre coğrafyamızda dasıkıntılar olduğunu hatırlatan Civelek, "Kartepe'de Sumotaş Firtolay sorunuvar. Bunları hep biliyoruz, konuşuyoruz. Teşkilat mensupları olarak şubilinsin, biz işin başından sonuna kadar şu iki başkanımız, il genel meclis bakanımız, siyaseti temsil eden herkeslemillet vekillerimizle birlikte işin çözümü noktasında ne yapabiliriz noktasındaçalıştığımızın bilinmesini istiyorum. Çalışıyoruz da illede bizim istediğimizolmayabilir. Kız istemeye gidiyorsunuz her şey olabiliyor. Her şey kötügiderken birden bire yeni bir gün doğuyor sabah iş iyi olmuş olabiliyor.İnşallah bu işte hayırlara vesile olur. İşi hiç bırakmaya niyetimiz yok. Samimişekilde bu işin çözümü noktasında biz bir tarafta olmak istiyoruz. Tarafımızzaten bellidir" dedi.

İçinde bulunduğumuz Ağustosayında, 13 yıl önce çok sıkıntılar çekildiğini hatırlatan Civelek, 17 Ağustos'unbir daha yaşamak istemediklerini kaydederek deprem değil evler insanı öldürürdiyerek, depremin yaralarını sarmak gerektiğine vurgu yaptı. Ak Parti'nin 2023hedefleri için 11 yıl kaldığını da hatırlatan Civelek, "Ak Parti'ninkuruluşunun 11. yılını kutladık. 2023 hedefi için de 11 yıl var. Yani işinortasındayız. Bu nedenle partiyi getirdiğimiz seviyeyi korumamız lazım. Bununiçin bayramdan sonra yerel seçimlerle ilgili çok hızlı bir çalışma içinegireceğiz. Yapılan emeklere yazık olmaması için çok çalışmalıyız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Binada İlk Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement