Yeni ve Kalıcı Projeler - Son Dakika
Güncel

Yeni ve Kalıcı Projeler

Yeni ve Kalıcı Projeler

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı yeni kan değişimiyle birlikte çalışmalara üstün bir performans ile başladı.

23.01.2012 14:11

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı 27 Kasım 2011 Tarihinde coşkulu geçen İl kongresinden sonra yenilenen güven oyu ve yeni kan değişimiyle birlikte çalışmalara üstün bir performans ile başladı. İlk olarak Üyeliklerin revizyonu ile başladı. TC Kimlik no.larına göre resmi olarak düzenlenen üye kayıtları incelemeye alındı. Bütün ilçelerin üyelikleri seçmen sayısı ve sandık sayıları tek,tek incelemeye alındı.

Her ilçenin resmi kayıt endeksleri listelenerek CD'lere hazırlandı.Tüm ilçelerde Eğitim ve Seminer çalışmalarına başlayan DP İzmir İl Başkanı Naşit BİRGÜVİ, ziyaretinin ilk durağı Kınık'ta İlçe toplantısının ardından,DP Kınık İlçe Başkanı Mehmet TÜRKBAŞ ile birlikte Kınık Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf MERT'i ve Kınık Ziraat Odası Başkanı Mustafa KARGA'yı makamlarında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kınık'tan sonra Bergama'ya geçen İl Başkanı Naşit BİRGÜVİ ve ekip arkadaşlarını ilçe girişinde kalabalık partili topluluğuyla karşılayan DP Bergama İlçe Başkanı Niyazi KOMŞU,yaptığı konuşmada ;

"Değerli İl Başkanım Sayın Naşit BİRGÜVİ ile yine birbirinden değerli vefakar ve cefakar İl Yöneticilerimin göstermiş oldukları üstün performanslarından dolayı gurur duyuyorum.Böyle yöneticilerimizin olması bizlere haz ve güç veriyor.Biz de üzerimize düşen görevin sorumluluğu içersindeyiz.Allah nasip ederse önümüzdeki yerel seçimlerde Bergama'da Demokrat Parti Bayrağını göndere çekerek dalgandıracak ve Demokrat Adayımızla birlikte iddialı bir şekilde varlığımızı da ortaya koymaktan kaçınmayacağız."dedi.

İl Başkanı Naşit BİRGÜVİ oldukça kalabalık olan Bergamalı Demokratları görünce duygularını gizleyemedi.İşte çalışmalarımızın eseri diyerek DP Bergama İlçe Başkanı Niyazi KOMŞU ve arkadaşlarına da tebrik ve teşekkürlerini iletti.

Bergama İlçe istişare toplantısında partililere hitaben bir konuşma yapan DP İl Başkanı Naşit Birgüvi "Eskiden umutsuz olarak nitelendirdikleri partilerinden kaçanlar şimdilerde geri dönüş için sıraya girmeye başladı. MHP'den,CHP'den,GP'den,DYP'den,AKP'den, Umut Yolculuğuna çıkıp da bu yoldan ters dönüş yapanlar, Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı bünyesinde yeniden yapılanan İlçelere çok sayıda eski partilimiz akın etmeye başladı." dedi.

"Bizler DP İzmir İl Başkanlığı olarak!! aramıza katılımda bulunma inceliğini gösteren, her kim olursa olsun,kucak açtığımız tüm arkadaşlarımıza;Nereden geldin?,Neden geldin?Niçin geldin?demek gibi bir sorma lüks'ümüz bu güne kadar asla olmadığı gibi bundan sonra da olmayacaktır.

Çünkü bizim Bu tür mantıksız sorularla da kaybedecek zamanımız da yok. Gelen arkadaşlarımıza kapılarımız ardına kadar açıktır.ancak !!Bizimle Hedefe varmak için varmısın? yokmusun diye sorarız.

Artık bizimle birlikte hedefe kilitlenecek sağduyu sahibi olan vatandaşlarımız ve partililerimizle yola çıkmak ve kilitlendiğimiz bu hedefe varmak istiyoruz.Her kesin düşüncesine de saygı duyarız.Bizler artık aslımıza ve özümüze dönerek boşa geçen zamanı telafi ederek, önce yerel yönetimlerde acilen bu hizmet boşluğunu doldurmak, adamcılığı-bölgeciliği ve meshepçiliği ortadan kaldırmak,Atatürk İlleleri güvencesiyle Demokratik tarafsız ve şeffaf hizmet anlayışıyla bu hizmet potansiyelini yaratmak, daha sonra da genel seçimlerde meclis'te hak ettiğimiz yerimizi alarak ülkemizin yönetimine sahip çıkmak olacaktır.

Ben her şeyden önce Ekip Arkadaşlarıma,teşkilatıma,İzmir halkı'na büyük güven duyuyorum.Oy avcılığı yapmak uğruna İzmir için sahte projeler üretip İzmirli vatandaşlarımı oyalayanlara karşı da bu mücadelemi sürdürmede oldukça da kararlıyım. Ben bana inanan,bana destek veren dava arkadaşlarıma ve İzmirli vatandaşlarıma şükranlarımı sunarım."dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni ve Kalıcı Projeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement