Yıldız Sür Retrospektifi Resim Sergisi - Son Dakika
Güncel

Yıldız Sür Retrospektifi Resim Sergisi

Yıldız Sür Retrospektifi Resim Sergisi

Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi dört sanatçı Yıldız Sür, Nihat Yücel, Tayfun Demircan ve İbrahim Öztoprak'ın eserlerine ev sahipliği yapacak.

15.07.2013 15:18

KARMA RESİM SERGİSİ

NİHAT YÜCEL, TAYFUN DEMİRCAN VE İBRAHİM ÖZTOPRAK

Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi 19-29 Temmuz tarihleri arasında birbirinden değerli dört sanatçı Yıldız Sür, Nihat Yücel, Tayfun Demircan ve İbrahim Öztoprak'ın eserlerine ev sahipliği yapacak.

"Yıldız Sür Retrospektifi Resim Sergisi" ile, sanatçı 1996'li yıllarda başlayan ve günümüze kadar uzanan sanatsal birikimini, Nihat Yücel, Tayfun Demircan ve İbrahim Öztoprak "Karma Resim " sergisi ile sulu boya ve yağlı boya eserlerini sanatseverlerin beğenisine sunacaklardır.

Yıldız Sür 1996 yılında Milli Eğitim sanat durağında başladığı resim çalışmalarını şu an Bodrum'da devam ettirirken çalışmaları süresince 8 karma, 4 kişisel sergi açarak resim sanatını hayatının vazgeçilmezi olarak kabul etmiştir.

Nihat Yücel ve İbrahim Öztoprak eğitimci kimliklerinin yanı sıra sanatçı kimlikleriyle sanatseverlerin karşısına çıkıyorlar. İbrahim Öztoprak ve Tayfun Demircan amatörce başladıkları resim sanatlarını üstatlardan aldıkları eğitimlerle desteklerken, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü mezunu olan Nihat Yücel hem öğrencilerine resim sanatını öğretiyor hem kendi çalışmalarına zaman ayırarak eserlerini sanatseverle paylaşıyor.

Sanatçılarımız Yıldız Sür, Nihat Yücel, Tayfun Demircan ve İbrahim Öztoprak; özlem, duygu ve düşüncelerin belli estetik kurallar çerçevesinde iki boyutlu bir düzlem üzerine yansıtılmasına dayanan resim sanat dalını, fırçalarında farklı anlamlar taşıtarak, sanatlarını gelecek nesillerle paylaşıp hep ilerlemesini sağlamışlardır.

4 değerli sanatçımızın fırçalarında ayrı dünyaların, ayrı duyguların, özlemlerin, doğanın, gökyüzün, denizin, mavinin farklı anlamlar yüklendiği eserleri görmek isterseniz 19-29 Temmuz tarihleri arasında Mavi ve Turuncu Galeriye ziyaretinizi bekleriz.

YILDIZ SÜR RETROSPEKTİFİ RESİM SERGİSİ

Turuncu Galeri

NİHAT YÜCEL, TAYFUN DEMİRCAN VE İBRAHİM ÖZTOPRAK

Mavi Galeri

Sergi Açılış Kokteyli : 19 Temmuz 2013 Cuma Saat : 19.30

Sergi Ziyaret Saatleri : Hafta İçi : 10.00 - 20.00

Cumartesi : 10.00 - 17.00

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldız Sür Retrospektifi Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement