Yine Bir Namus Cinayeti - Son Dakika
Güncel

Yine Bir Namus Cinayeti

Yine Bir Namus Cinayeti

Ağrı'nın Taşlıçay İlçesi'nde, Bir Kadına Tecavüz Ettiği Gerekçesiyle Öldürülen Bir Kişinin Cesedi Toprağa Gömülü Olarak Bulundu.

08.07.2009 11:20

AĞRI'nın Taşlıçay İlçesi'nde, bir kadına tecavüz ettiği gerekçesiyle öldürülen bir kişinin cesedi toprağa gömülü olarak bulundu.

Olay Ağrı'nın Taşlıçay İlçesi'nde yaşandı. Son 2 ay içerisinde önce Diyadin'de, ardından da Doğubayazıt'ta yaşanan namus cinayetleri olaylarına bir yenisi eklendi. İddiaya göre; Taşlıçay Devlet Hastanesine tedavi gören Ayhan A. hastanede yattığı dönemde Taşlıçay ilçesine bağlı Güngörün köynde oturan bir kadınla tanıştı.

İkili hastaneden çıktıktan sonra görüşmelerini sürdürdü. Taşlıçay İlçesi'ne bağlı Güngörün Köyü'nde oturan kadın, kocasının evde olmadığı bir sırada hastanede tanıştığı Ayhan A'yı köyüne çağırdı. İkili ilişki sırasında kadının kocası tarafından basıldı. Silah zoruyla açık araziye götürülen kişi, başına ve sırtına sıkılan iki kurşunla olay yerinde can verdi. Daha sonra bulunamasın diye toprağa gömüldü.

Bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, cesedi bulunduğu yerden çıkarttılar. Taşlıçay Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı ve Ağrı valisi Mehmet Çetin olayı doğrularken, konuyla ilgili bir açıklama yapamayacaklarını söyledi. Yetkililer, öldürülen ve olaya karışan kişilerin de kimliklerini henüz açıklamadılar.

Olayla ilgili olarak 4 kişi gözaltına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yine Bir Namus Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement