Yunusemre Belediye Başkanı Anneler Günü'nde şehit ailelerini ağırladı - Son Dakika
Güncel

Yunusemre Belediye Başkanı Anneler Günü'nde şehit ailelerini ağırladı

Yunusemre Belediye Başkanı Anneler Günü\'nde şehit ailelerini ağırladı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Anneler Günü'nde ilçedeki mahalle muhtarları ve eşleri ile şehit aileleri, gazi ve yakınlarını Yunus Emre Kültür Parkı'nda konuk etti. Başkan Balaban, şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerin ve anne adaylarının gününü kutladı. Eşi Serap Balaban ise ilçedeki hastaneleri ziyaret ederek yeni doğum yapan anneleri kutladı ve hediye verdi.

12.05.2024 16:55  Güncelleme: 17:06

(MANİSA) - Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Anneler Günü'nde ilçedeki mahalle muhtarları ve eşleri ile şehit aileleri, gazi ve yakınlarını Yunus Emre Kültür Parkı'nda konuk etti.

Başkan Balaban, Anneler Günü'nde ilçedeki mahalle muhtarları ve eşleri ile şehit aileleri, gazi ve yakınlarını ağırladı. Yunus Emre Kültür Parkı'nda düzenlenen programda Başkan Balaban'a eşi Serap Balaban, Başkan Yardımcıları Emine Özge Arslan, Haydar İzci, Mehmet Mesut Doğan, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Bektaş Kılınç, CHP İlçe Başkanı Mehmet Arslan ile birim müdürleri eşlik etti.

Balaban, şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerin ve anne adaylarının gününü kutladı. Balaban, şunları söyledi:

"Hayatın en büyük yükünü kadınlar çekiyor. Annelerimizin  hakkı ne yapılsa ödenmez. Bu tür etkinliklerle bir arada olmaya devam edeceğiz. Şehit ve gazi aileleri başımızın tacıdır. Şehit ve gaziler bu topraklar için canını kanını vermişlerdir. Sizler için ne yapsak az. Anneler Günü'nde evlatlarını yitirmiş anne ve babaların ellerinden öpüyorum. Amacımız sizlere saygımızı göstermektir. En büyük bedelleri sizler ödediniz. Bizlere şeref verdiniz."

Semih Balaban'ın eşi Serap Balaban da ilçedeki hastanelerin kadın doğum servislerini ziyaret ederek yeni doğum yapan annelerin bu özel günlerini kutladı, yeni doğan hazırlık seti hediye etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Yunusemre Belediye Başkanı Anneler Günü'nde şehit ailelerini ağırladı - Son Dakika


Advertisement