Zabıta Akçakale'de Denetimlerini Arttırdı - Son Dakika
Güncel

Zabıta Akçakale'de Denetimlerini Arttırdı

Zabıta Akçakale\'de Denetimlerini Arttırdı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler Akçakale'de kaldırımları işgal eden esnafı uyardı.

19.06.2015 11:26

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik çalışmalarını Akçakale'de sürdürdü.

Akçakale'de zabıta daire başkanlığına bağlı ekipler Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanında bulunan 15 metre ve üzerindeki ana arter ile caddelerde denetim yaptı.

Akçakale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin de yer aldığı kontrollerde Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri İlçe merkezindeki Abdullah Gül Bulvarı, İstasyon Caddesi, İbrahim Gündoğan Caddesi ile Mehmet Akif Ersoy Caddesinde kaldırımları işgal eden esnafları uyardı.

İş yerlerinin önündeki kaldırımlara dizdikleri eşyaları kaldırmaları için esnafları yazılı tebligatla uyararak süre veren Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler uyarılara rağmen kaldırımları işgal edenler hakkında idari yaptırım uygulanacağını bildirdi.

Zabıta Daire Başkanlığının yaptığı işgal çalışması Akçakale ilçesinde esnaf ile vatandaşlar arasında memnuniyet yarattı.

Vatandaşların kaldırımlarda daha rahat yürüyebilmesi ve alışveriş yapabilmesi için Zabıta Daire Başkanlığı olarak işgal çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük, "Kent merkezinde olduğu gibi ilçelerimizde de Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanında bulunan yerlerde kaldırım işgallerine hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğiz. Biz işgal konusunda esnaflarımızın duyarlı davranıp bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak İl genelinde yaşayan vatandaşlarımıza daha düzenli, daha sağlıklı ve daha kaliteli bir yaşam sunmanın yanı sıra görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için kontrol ve denetimlerimizi sürdüreceğiz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Zabıta Akçakale'de Denetimlerini Arttırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement