Zonguldak - Emekli Albay Erdal Sarızeybek: "Pkk' Nın Arkasında İsrail Var" - Son Dakika
Güncel

Zonguldak - Emekli Albay Erdal Sarızeybek: "Pkk' Nın Arkasında İsrail Var"

Zonguldak - Emekli Albay Erdal Sarızeybek: "Pkk\' Nın Arkasında İsrail Var"

Emekli Albay Erdal Sarızeybek, Başbakan Erdoğan'ın Bir Konuşmasında, "pkk'nın Arkasında Ergenekon Var" Demesine Şaşırdığını Belirterek, PKK'nın Arkasındaki Gücün İsrail Olduğunu Söyledi.

03.07.2010 18:35

EMEKLİ Albay Erdal Sarızeybek, Başbakan Erdoğan'ın bir konuşmasında, " PKK'nın arkasında Ergenekon var" demesine şaşırdığını belirterek, PKK'nın arkasındaki gücün İsrail olduğunu söyledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi'nin, Zonguldak'ın Kilimli Beldesi'ndeki Kilimli Spor Salonu'nda dün akşam gerçekleştirilen "Türkiye Nereye Gidiyor" konulu konferans da konuşan Sarızeybek, PKK terör örgütü, amaçları ve arkasındaki güçler hakkında bilgiler verdi. 30 yıldır süren terör nedeniyle 6 bin 500 şehit verildiğini, 7 bin 500 vatandaşın da terör örgütü tarafından kurşuna dizildiğini belirten Sarızeybek, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 3 bin 225 köyün terör nedeniyle boşaltıldığını, yaklaşık 300 milyar doların yok olduğunu söyledi. Bunun Türkiye için ağır bir kayıp olduğunu vurgulayan Sarızeybek, şöyle konuştu:

"Terör örgütü sözde bir Kürdistan devleti kurmak istiyor. Eğer güçleri yetse, vatanımızdan bir parça koparıp ayrı bir devlet kurmanın hayali içindeler. Kim bunlar? Birisi kendisine 'Güney Kürdistan' diyor, Barzani ve Talabani. Öbürü de kendisine 'Kuzey Kürdistan' diyor, o da İmralı da yatan hain, yani PKK. Biz bunları tanıyoruz. Bunların gücü, bizim vatanımızdan parça koparmaya yetmez. Bunlar neyine güveniyor de saldırıyor, bunların arkasında kim var? Başbakanımız geçen gün bir açıklama yaptı Meclis'te, duyduğumda şaşırdım. Diyor ki; 'PKK'nın arkasında Ergenekon var.' PKK'nın arkasında olanlar bunlar. En başta İsrail" dedi.

"ABD, AB ve İsrail istediği kadar ülkemizle ilgili proje yapsın" diyen Sarızeybek, "Biz bu toprakları ABD'den parayla satın almadık, AB'den hibeyle de almadık, İsrail'in yahudi vakıflarından paralarla da almadık. Bu vatanın her karışına bedel ödedik. Bizim bu topraklara ödediğimiz bedeli ödeyebilecek bir güç varsa buyursunlar gelsinler, biz buradayız. Unutmasınlar ki biz bu toprakların sahibiyiz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak - Emekli Albay Erdal Sarızeybek: 'Pkk' Nın Arkasında İsrail Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement