Zor Baba ve Dünür Filmi - Son Dakika
Güncel

Zor Baba ve Dünür Filmi

Zor Baba ve Dünür Filmi

Zor Baba ve Dünür filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Zor Baba ve Dünür filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.07.2011 14:00

Sinemaseverlerin dört yıl önce "Zor Baba" (Meet the Parents) aracılığıyla tanıştıkları Gaylord adıyla da bilinen erkek hemşire Greg Focker, kız arkadaşı Pam’in ailesiyle tanışmak için çıktığı hafta sonu yolculuğunda akla hayale gelmeyecek sakarlıklar sergilemişti. Dünya çapında 300 milyon dolardan fazla hasılata ulaşan bu filmin devamı olan “Zor Baba ve Dünür” (Meet the Fockers) ise, kız tarafı olan Byrnes ailesinin damat adayının ailesini tanımak için çıktığı yolculuk çevresinde gelişiyor.

"Zor Baba"nın son sahnesinde eski CIA ajanı Jack Byrnes, karısı Dina’ya, "Çocuklarına Gaylord Focker gibi saçma bir isim koyan aile nasıl insanlardır acaba?" şeklinde bir soru yöneltmişti. Jack Byrnes’ın bu sorusunun muhtemel bir devam filmini çağrıştırmasından yola çıkan yapımcılar, yeni filmin öykü çizgisinin bu nokta üzerinden başlamasına karar vermişler.

Müstakbel damatlarının ailesini yakından tanımaya karar veren Jack, Dina ve Pam üçlüsü, Greg’i de alarak soluğu Bernie ve Roz Focker’in evinde alırlar. Hedef açıktır: 48 saatlik ziyaret sırasında damat tarafını yakından tanıyacaklar; daha da önemlisi emekli CIA ajanı olan Jack Brynes, Greg´in anne-babası üzerinde araştırma yapma fırsatını bulacaktır.

Başlangıçta herşey yolunda görünse de Jack’in yaptığı keşifle işler karışır. Aslında avukat olan baba Bernie mesleğini yapmak yerine evde oturup oğlunu büyütmeyi tercih etmiş liberal görüşlü bir adamdır. Anne Roz ise seks terapistidir. Kız tarafıyla erkek tarafının ailelerinin hayata bakış açısı geceyle gündüz kadar farklıdır. Greg durumu toparlamaya uğraştıkça işler iyice sarpa saracaktır…

Yönetmen: Jay Roach

Senaryo: James Herzfeld, Mary Ruth Clarke, Greg Glienna

Oyuncular: Barbra Streisand, Dustin Hoffman, Dustin Hoffman, Ben Stiller, Robert De Niro

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Meet The Fockers

Yapımcı Firma: Universal Pictures

Yapım Yılı: 2004

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 115 dk.

Resmi Sitesi: http://www.meetthefockers.com/index.php

Dağıtıcı Firma: UIP

Vizyon Tarihi: 11.02.2005

Son Dakika Güncel Zor Baba ve Dünür Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement