İŞKUR'un 2 Bin Kişilik İşçi Alımına Yoğun İlgi: 6 bin 297 Kişi Başvurdu - Son Dakika
Ekonomi

İŞKUR'un 2 Bin Kişilik İşçi Alımına Yoğun İlgi: 6 bin 297 Kişi Başvurdu

Kilis Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü'nün 2 bin kişilik işçi alımı yapacağını duyan 6 bin 297 işçi adayı, sabahın erken saatlerinden itibaren kura çekimi yapılacak merkeze akın etti.

14.03.2017 10:56  Güncelleme: 11:48

Kilis Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında Toplum Yararına Program çalışacak işçilerin belirlenmesi için noter huzurunda çekiliş yapıldı.

KURA ÇEKİMİNE YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Noter huzurunda çekiliş Aleaddin Yavaşça Kültür Merkezinde yapıldı. 2 bin kişinin çeşitli kurum ve kuruluşlarda 9 aylığına TYP kapsamında işçi adayları kura çekimine yoğun ilgi gösterilmesi sonucu yoğunluk yaşanırken, 6 bin 297 kişi başvuru yaptı.

SES SİSTEMİ DIŞARIYA VERİLDİ

Sabahın erken saatlerinden itibaren çok sayıda işçi adayı Aleaddin Yavaşça Kültür Merkezi'ne akın etti. Üst aramaları yapıldıktan sonra salona alınan işçi adayları salonun dolması üzerine dışarıda beklemek zorunda kaldı. Kura çekimi sırasında tüm vatandaşların duyması için ses sistemi Aleaddin Yavaşça Kültür Merkezinin dışına verildi.

İŞKUR İL MÜDÜRÜ ÇEKİLİŞLE BİZZAT İLGİLENDİ

Çalışma ve İŞKUR Kilis İl Müdürü Nurettin Köksal, bizzat gelerek noter çekilişi ile yakından ilgilendi.

2 BİN KİŞİ KURUM VE KURULUŞLARDA GÖREVLENDİRİLECEK

7 Aralık Üniversitesi için 69 kişi, Elbeyli Belediyesi için 118 kişi, Elbeyli Kaymakamlığı için 45 kişi, AFAD için 33 kişi, Kilis Belediyesi için bin 179 kişi, Müftülük için bin 616 kişi, Musabeyli Belediyesi için 126 kişi, Musabeyli Kaymakamlığı için 228 kişi, Orman İşletme Müdürlüğü için 371 kişi,

İl Özel İdaresi için bin 800 kişi, Polateli Belediyesi için 155 kişi, Polateli Kaymakamlığı için 111 kişi ve Sağlık Müdürlüğü için 161 kişi olmak üzere 6 bin 297 kişi TYP kapsamında işçi adayları başvurusunu daha önce yaptı. 2 bin kişinin kurum ve kuruluşlarda görevlendirileceği öğrenildi.

MOTOSİKLETLETLER İLGİNÇ GÖRÜNTÜ OLUŞTURDU

Öte yandan noter huzurunda kura çekimi için gelen vatandaşların kullandığı motosikletler Aleaddin Yavaşça Kültür Merkezi önünde ilginç görüntüler oluşturmasına neden oldu

İŞKUR\'un 2 Bin Kişilik İşçi Alımına Yoğun İlgi: 6 bin 297 Kişi Başvurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İŞKUR'un 2 Bin Kişilik İşçi Alımına Yoğun İlgi: 6 bin 297 Kişi Başvurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement