Adana, Bu Cenazede Buluştu - Son Dakika
Güncel

Adana, Bu Cenazede Buluştu

Adana, Bu Cenazede Buluştu

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık, son yolculuğuna uğurlandı.

30.07.2015 18:38

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık, son yolculuğuna uğurlandı. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde, duygusal anlar yaşandı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin 19 yıl boyunca başkanlığını yapan, evli ve 3 çocuk babası 76 yaşındaki Kazım Barışık, geçirdiği kalp ameliyatı sonrası akciğer enfeksiyonu nedeniyle Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde 28 Temmuz'da hayatını kaybetti. Adana'nın sevilen simalarından olan Barışık'ın beklenmedik ölümü, kentte büyük üzüntüye yol açtı.

Yaşamını yitiren Kazım Barışık'ın cenazesi, Buruk Mezarlığı'na yakınları sevenlerinin omuzlarında getirildi. Cenaze törenine Adana Valisi Mustafa Büyük, Ak Parti Milletvekili Necdet Ünüvar, CHP Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bendevi Palandöken ile çok sayıda bürokrat, belediye başkanı, işadamı, demokratik kitle örgütü temsilcileriyle esnaflar katıldı. Yüzlerce çelengin yer aldığı cenaze töreninde Kazım Barışık için helallik alındı. İl Müftüsü Arif Gökce'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından Barışık'ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana, Bu Cenazede Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sss: Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 2 0 Yanıtla

Advertisement