Adana - Polise Tüfekle Ateş Eden PKK Yandaşı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Adana - Polise Tüfekle Ateş Eden PKK Yandaşı Tutuklandı

Adana - Polise Tüfekle Ateş Eden PKK Yandaşı Tutuklandı

Polise tüfekle ateş eden PKK yandaşı tutuklandı Adana'da, Güneydoğu illerindeki sokağa çıkma yasağını protesto eden ve polise pompalı tüfekle ateş açınca vurularak etkisiz hale getirilen terör örgütü PKK yandaşı 18 yaşındaki Şiyar Sav, taburcu edildikten sonra sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

06.01.2016 17:20

Polise tüfekle ateş eden PKK yandaşı tutuklandı

Adana'da, Güneydoğu illerindeki sokağa çıkma yasağını protesto eden ve polise pompalı tüfekle ateş açınca vurularak etkisiz hale getirilen terör örgütü PKK yandaşı 18 yaşındaki Şiyar Sav, taburcu edildikten sonra sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Küçükdikili Çınarlı Mahallesi'ndeki Şehitlik Caddesi'nde 26 Aralık'ta toplanan maskeli bir grup, Güneydoğu'daki bazı ilçelerde devam eden sokağa çıkma yasağını protesto amacıyla eylem yaptı. Barikatlarla yolu kapatıp, lastik yakan bölücü terör örgütü yandaşlarına müdahale için bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. PKK lehine sloganlar atan gruba polis dağılması için uyarıda bulundu ancak eylemciler güvenlik güçlerine pompalı tüfekle ateş açtı. Polis ekipleri, Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve zırhlı ekip araçları ile gruba müdahale etti. Bu sırada pompalı av tüfekle ateş açan Şiyar Sav karnından vurularak etkisiz hale getirildi. Eylemcilerin ara sokaklara girerek dağılmasının ardından kanlar içinde kalan Şiyar Sav, ateş açtığı polisler tarafından zırhlı araçla bölgeden çıkartılıp, sağlık ekiplerine teslim edildi.

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde 10 gün süren tedavinin ardından taburcu edilen Sav, Adli Tıp Birimi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Yürümekte güçlük çeken Şiyar Sav, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - Polise Tüfekle Ateş Eden PKK Yandaşı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement