Adem Güney, Bafralılarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Adem Güney, Bafralılarla Bir Araya Geldi

Adem Güney, Bafralılarla Bir Araya Geldi

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Avukat Adem Güney, “Türkiye’de bir haftada yaşamış olduğumuz gündem konularını Avrupa’da bir ülke belki 6 ayda bir yaşamıyor” dedi.

22.02.2015 10:30

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Avukat Adem Güney, " Türkiye'de bir haftada yaşamış olduğumuz gündem konularını Avrupa'da bir ülke belki 6 ayda bir yaşamıyor" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Adem Güney, AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı ile yemekte bir araya geldi. Bafra Öğretmen Evi'nde düzenlenen etkinliğe Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, çok sayıda partili, mahalle ve köy temsilcileri katıldı.

Yemekte konuşan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Aday adaylarımız kendilerini teşkilat mensuplarına tanıtıyorlar. Parti içi bir mücadele devam ediyor şuanda, inşallah hayırlısıyla bu süreç sona erer. AK Parti için güzel bir heyecanla 7 Haziran seçimlerine katılırız diyorum. Bizim gönlümüzde olan gerçekten şehrimizin problemlerini bilen, şehrimizi gerçek manada sahiplenecek olan inşallah listeye girer diyorum" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Adem Güney ise yaptığı konuşmada, "Türkiye'de bir haftada yaşamış olduğumuz gündem konularını Avrupa'da bir ülke belki 6 ayda bir yaşamıyor. Neden Türkiye'nin jeopolitik konumu, coğrafyası kritik bir noktada, dünya özellikle orta doğuya hükmedebilmek için enerji kaynaklarına sahip olabilmek için Türkiye'yi muhakkak yanlarında görecekler, Türkiyesiz orta doğuda enerji politikalarını geliştiremezler. Hamdolsun özellikle Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Türkiye artık dünyaya örnek gösterilen muhakkak dostluğu kazanılması gereken ülke konumuna gelmiştir. Düşmanlığından korkulup dostluğundan emin halde güvenilir bir ülke haline geldi. Onun için müthiş bir heyecan müthiş bir önemi olan bir 7 Haziran 2015 seçimine gidiyoruz. 7 Haziran seçimi Cumhurbaşkanımızın söylemiyle Türkiye'ye dar gelen Türkiye'nin adım atmasına engel olan prangalardan kurtulması seçimidir. 7 Haziran seçimlerinin önemine bilerek bizde bu kutlu yola baş koyduk. Aday adayı olduk ve sizin karşınıza geldik" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adem Güney, Bafralılarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement