Adnan Januzaj, Belçika Milli Takımı'nı Seçti - Son Dakika
Spor

Adnan Januzaj, Belçika Milli Takımı'nı Seçti

A Milli Teknik Direktörümüz Fatih Terim'in ısrarla kadrosunda görmek istediği Manchester United'lı Adnan Januzaj, Belçika Milli Takımı'nı seçti.

23.04.2014 20:05  Güncelleme: 20:00

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın genç yıldızı Adnan Januzaj, hangi milli takımı seçeceği sorularına son noktayı koydu. Arnavutluk, Hırvatistan, Kosova, Sırbistan, Türkiye ve Belçika'dan birini seçmesi beklenen genç yetenek, Belçika Milli Takımı'nı tercih etti.

JANUZAJ ARTIK BELÇİKA FORMASI GİYECEK

Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Marc Wilmots, Twitter'daki resmi hesabından yaptığı duyuruyla Adnan Januzaj ile anlaştıklarını ve artık Belçika Milli Takımı forması giyeceğini söyledi. Wilmots ayrıca, "Bu bizim için harika bir haber ve böyle yetenekli bir oyuncunun bizi seçmesinden dolayı çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM ÇOK İSTEMİŞTİ

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, daha önce "Manchester United forması giyen Adnan Januzaj'ı milli takıma almak için uğraşıyoruz. Oyuncunun istemesinden çok şartların da uyması lazım." demişti.

Adnan Januzaj, Belçika Milli Takımı\'nı Seçti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Adnan Januzaj, Belçika Milli Takımı'nı Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • KÖYLÜ: doğru tercih senin hom hom kabadayı kahrınımı ÇEKSİN 30 26 Yanıtla
  • Sweps.: Türk milli takımını seçipte napıcak kariyerinimi karartacak. 27 21 Yanıtla
  • futbol dünyası: tabiki Belçikayı seçecek napsın ortaya çıktıktan sonra kendisinde hak idda eden takımımı seçseydi bunda alıncak birşey yok 11 2 Yanıtla

Advertisement