AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Sevim Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Sevim Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Sevim Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

AK Parti Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

12.12.2015 14:31

AK Parti Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Toplantıda ilçeye yapılacak olan ve yapımı devam eden yatırımlarla alakalı geçtiğimiz günlerde İlçe teşkilatımızdan oluşan heyetle Ankara'da ilgili bakanlıklarda girişimlerde bulunduklarını

belirten Sevim, ilçe yapılması gereken işlerin takipçisi olduklarını ifade etti. Sevim açıklamalarında şunları söyledi:

"Eski hastane binasının olduğu alana yeni adliye sarayı binamızı yapacağız. Yapılacak olan adliye sarayımızın Bolvadin'imize yakışır şekilde Selçuklu mimarisinde projesi hazırlandı. Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ ile yaptığımız görüşmede şu anda kullanılan adliyemizin ihtiyaca cevap vermediğini, acilen yeni adliye sarayına ihtiyaç olduğunu vurguladık. Bakanımız bu talebimiz karşılığında 2016 yatırım programına alacaklarını ve yapımında öncelik vereceklerini bizlere iletti. Bolvadin'e yapılacak olan T tipi cezaevi için daha önce tahsis edilen arsanın zeminin çürük çıkması nedeni ile yeniden Bozkuş mevkiinde 700 bin metrekare hazine arazisi tahsis edildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sema Ramazanoğlu'ndan Bolvadin'li kadınlarımız için sosyal faaliyet projesi ve huzur evine ek bina talebinde bulunduk. Projenin hayata geçmesi için talimat vereceğini belirtti. Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile yaptığımız görüşmede, yüzyılın projesi olan Bolvadin merkez, Dişli, Özburun beldelerimiz ve bazı köylerimizin 2050 yılına kadar içme ve kullanma suyunu karşılayacak. Çay Barajı ve buna bağlı olarak isale hattı ile arıtma tesisi, yine inşaatı devam eden Yörükkaracaören-Taşlıdere Göleti hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Karayokuş ve Dipevler köyümüze taşkın koruma tesisi ile belirlemiş olduğumuz farklı yerlerde yaklaşık 10 bin dekar arazinin ağaçlandırılması talebinde bulunduk. İlçe teşkilatı olarak taşıdığımız sorumluluk gereği, ilçemizin menfaatine olan tüm projelerin takipçisiyiz. Bakanımızla, il teşkilatımızla, Milletvekillerimizle birlikte yatırımların ilçemize kazandırılması adına yoğun çabalarımız devam edecektir."

Basın toplantısına İl Genel Meclis (İGM) Başkan yardımcısı Ömer Dayı ve parti yöneticileri de katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Sevim Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement