AK Parti'den "Anneler Günü" Kutlaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den "Anneler Günü" Kutlaması

AK Parti\'den "Anneler Günü" Kutlaması

AK Parti Ladik İlçe Kadın Kolları Teşkilatı tarafından "Anneler Günü" etkinliği düzenlendi.

11.05.2014 18:09

AK Parti Ladik İlçe Kadın Kolları Teşkilatı tarafından "Anneler Günü" etkinliği düzenlendi. Programda konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Annelerimiz fedakarlıklarıyla daima en üst düzeye layık olmuşlardır. Bir günlük Anneler Günü olmaz, biz bunu sembol olarak kabul ediyoruz. Bizim için her gün, her an Anneler Günü'dür" dedi.

Ladik Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleşen Anneler Günü programına, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve eşi Nimet Köktaş, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Ladik İlçe Kadın Kolları Başkanı Hikmet Keyifli, bazı il ve ilçe kadın kolları, gençlik kolları ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

"Bugün dünyanın en anlamlı günlerinden birisi olan Anneler Günü'dür. Bizleri dünyaya getiren, bin bir emekle yetiştiren, koruyan ve kollayan cennet kokulu annelerimizin haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz" diyen AK Parti İl Başkanı Köktaş, yaptığı konuşmada, "Hangi yaşta olursak olalım, onlar en sıkıntılı anlarımızda başımızı yaslandığımız bir çınar, sığındığımız korunaklı bir liman oldular. Kimi zaman merhametli kolları, kimi zaman bereketli duaları ile korudular bizi. Hep kalplerinde yer verdiler bize. Fedakarlıklarıyla daima en üst düzeye layık olmuşlardır. Bir günlük Anneler Günü olmaz, biz bunu sembol olarak kabul ediyoruz. Bizim için her gün, her an Anneler Günü'dür. Başbakanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi yüreğinde anne özlemi taşıyan biri olarak, sevgili annemin şahsında, hayata gözlerini yummuş tüm anneleri de rahmetle, minnetle yad ediyorum. Aynı şekilde, yüreğinde evlat acısı taşıyan annelerin, evladını teröre kurban vermiş şehit annelerinin de acısını kendi acımız olarak görüyor, hepsine sabır diliyorum. Hükümetimizin başlattığı çözüm süreciyle birlikte, gözyaşları dökülen, yürekleri parçalanan annelerin yerine, geleceğe umutla, sevinçle, sevgiyle bakan anneler yerini almıştır" ifadelerine yer verdi.

Başkan Köktaş, sözlerine şöyle devam etti: "Bizler; 'Cennet annelerin ayakları altındadır' buyruğuna yürekten inanan bir milletiz. Kadını her alanda baş tacı eden bir medeniyetin mensuplarıyız. Onun içindir ki, annelerin mutluluğu, annelerin huzuru, annelerin yüzlerinin gülmesi her şeyin üzerindedir. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka hiçbir değer yoktur. Annelerimiz sevgi, saygı ve değer bilincini ilk öğreten kişilerdir. Onlar bizlere sundukları yüce sevgi ile insan olmanın faziletlerini anlatırlar. Aile kurumunu çok önemli gören kültürümüz, bu kültürü annelik üzerinde yükseltmiştir. Annelerimiz kültürümüzü yaşatır ve gelecek kuşaklara aktarırlar. Hepimiz için en önemli varlık olan annelerimize, hayatlarının her gününde destek olmak ve bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen duygu olmalıdır. Anneler Günü, bu sevgi ve saygının ifadesi olarak anlamlıdır. Annelerimizin aynı zamanda bir kadın olarak siyasette, ekonomide ve diğer bütün toplumsal alanlarda daha da etkin olması en büyük arzumuzdur. Bu arzumuz iktidarımız dönemiyle birlikte her geçen gün artmış ve kadınlar her alanda başarılı çalışmalarla kendini göstermiştir. Bu anlamlı günün, annelik bilincinin gelişmesine ve annelerimizin değerini daha iyi anlamamıza katkıda bulunmasını diliyorum. Üzerimizde ödenemez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz bütün kadınların Anneler Günü'nü kutluyor, dünyanın bütün annelerine mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum."

Konuşmaların ardından kesilen Anneler Günü pastasının ardından programa katılan bayanlar çalınan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den 'Anneler Günü' Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement