AK Parti Mersin Milletvekili Uzun Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Mersin Milletvekili Uzun Açıklaması

"AK Parti, milletimizin 12 yıl önce verdiği emanet, bu aziz millet tarafından öylesine takdir görmüştür ki, 2015 seçimlerine doğru giderken inşallah 2023’e kadar sürecek olan iktidarımızın da vizesini de Allah’ın izni, milletin desteğiyle alacağız"

08.11.2014 16:29

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, AK Parti Tarsus ilçe Başkanı Mehmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Uzun, önümüzdeki günlerde yapılacak Tarsus İlçe Kongresi'nden her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde çıkacaklarını söyledi.

Birlik ve beraberlik içinde çalışarak partilerini daha da güçlendirmeyi amaçladıklarını belirten Uzun, şunları kaydetti:

"Yeni Türkiye, yaptıklarıyla, vizyonuyla, insanlık rahmetine sahip çıkmasıyla her gün uluslararası gündemin en önemli aktörlerinden biridir ve böyle olmaya da devam etmektedir. AK Parti, milletimizin 12 yıl önce verdiği  emanet, bu aziz millet tarafından öylesine takdir görmüştür ki, 2015 seçimlerine doğru giderken inşallah 2023'e kadar sürecek olan iktidarımızın da vizesini de Allah'ın izni, milletin desteğiyle alacağız. 2015 seçimlerine yürürken durmayacağız, sorumlu olduğumuz ilimizin her bir köşesine dağılacağız. Her kardeşimizle gönül diliyle konuşmaya devam edeceğiz."

Uzun, hedefledikleri başarı için çok çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Yıldız ise ilçe teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydetti. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Mersin Milletvekili Uzun Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement