Akşehir'de Karla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Akşehir'de Karla Mücadele Çalışmaları

Akşehir\'de Karla Mücadele Çalışmaları

Akşehir Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçe merkezindeki kar temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

12.02.2015 16:41  Güncelleme: 17:14

Konya'nın Akşehir ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından Akşehir Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçe merkezindeki kar temizleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, karla mücadele çalışmalarını denetleyerek, "Ekiplerimiz dün sabah saat 04.30 itibariyle çalışmalara başladı. Greyder, kepçe, kar kürüyücü gibi toplam 25 araçla karla mücadele çalışması yaparak ara arterler de dahil olmak üzere ilçe genelindeki tüm yollar açılmış ve eskiden beldemiz ve köyümüz olan şimdi yeni mahallemiz haline gelen mahallelerimize de Büyükşehir Belediyesi yol ağında bulunan yollarda da Büyükşehir Belediyemizi KOSKİ ve Akşehir Belediyesi ekiplerince çalışmalar yapılmıştır. Sabah 07.00 itibariyle ara arterlerde dahil olmak üzere tüm yollarımız açılmış ve ekiplerimiz tüm olası olumsuz hava şartlarına karşı hazır bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca tüm okullarımızın da bahçelerinde kar temizleme çalışmaları yapılmıştır. Karla mücadele çalışmalarında destek veren Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ ekipleri ile tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Akşehir'de yapılan karla mücadele çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda iş makineleri yardımıyla temizlenirken, yayaların kullandığı kaldırımlarda da ekipler tarafından küreklerle temizlik çalışmaları yapıldı. Akşehir Belediyesi ekiplerince Akşehir'deki cadde ve sokaklarda iş makineleri yardımıyla karlar temizlendikten sonra tuzlama ve kumlama çalışmaları da yapılıyor.

Yoğun kar yapışı nedeniyle Akşehir Kaymakamlığı'nda toplanan komisyonca ilçe genelindeki tüm okullar 12 Şubat 2015 Perşembe günü 1 gün tatil edilmişti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşehir'de Karla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement