Akyurt'ta "Kardeşime Kitap Gönderiyorum" Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Akyurt'ta "Kardeşime Kitap Gönderiyorum" Kampanyası

AK Parti Akyurt İlçe Kadın Kollarınca "Kütüphaneler Haftası" dolayısıyla "Kardeşime Kitap Gönderiyorum" kampanyası düzenlendi.

30.03.2016 16:59

AK Parti Akyurt İlçe Kadın Kollarınca "Kütüphaneler Haftası" dolayısıyla "Kardeşime Kitap Gönderiyorum" kampanyası düzenlendi.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yıldırım, yaptığı açıklamada, çeşitli okullara kitap gönderdiklerini belirtti.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu kütüphanesine 100 kitap hediye ettiklerini dile getiren Yıldırım, şunları söyledi:

"Kızık Mahallemizde bulunan ilköğretim okulunda ise öğrencilerimize kitap hediye ettik. Kütüphaneler toplumun bilgi birikimi, kültür ve medeniyetinin en önemli hazinesidir. Bilgi birikimini gelecek kuşaklara aktarmak için kütüphanelere çok önem verilmesi gerekiyor. Bilgiyi doğru, düzenli ve fırsat eşitliği içerisinde ücretsiz olarak her yaştan insanımıza sunan kütüphanelerin toplum içerisindeki rolleri oldukça önemli olduğundan geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde, halkımızın bilgi ve birikimlerinin artmasında ve bilinçli birer vatandaş olmaları konusunda yaptığı katkılarla kütüphaneler önemli görevler icra ediyor, bu nedenle kütüphanelere yapılacak her türlü desteği sosyal sorumluluğun bir parçası olarak değerlendiriyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akyurt'ta 'Kardeşime Kitap Gönderiyorum' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement