Arda Turan'dan Ankara'daki Patlamaya Tepki: İçimiz Yanıyor - Son Dakika
Spor

Arda Turan'dan Ankara'daki Patlamaya Tepki: İçimiz Yanıyor

Milli futbolcu, Ankara'da meydana gelen kanlı saldırı sonrası sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak teröre isyan etti.

10.10.2015 12:56  Güncelleme: 14:43

Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, bugün sabah saatlerinde Ankara'da meydana gelen kanlı saldırı sonrası sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak terörü lanetledi.

"İÇİMİZ YANIYOR"

Resmi Twitter hesabından duyduğu üzüntüyü dile getiren Arda Turan, paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı; "Ankara'da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dilerim. İçimiz yanıyor; bu güzel ülke kardeşlik coğrafyası olsun artık."


ANKARA'DA KANLI SALDIRI

Ankara'da "Emek, barış, demokrasi" mitinginin yapılacağı tren garına kavşağında patlama meydana geldi. İçişleri Bakanlığı olayda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Saldırıda canlı bomba şüphesi üzerinde duruluyor.

Arda Turan\'dan Ankara\'daki Patlamaya Tepki: İçimiz Yanıyor

Son Dakika Spor Arda Turan'dan Ankara'daki Patlamaya Tepki: İçimiz Yanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Türk oğlu türk: Bende diyorum akp benım ıcın yok artık oylar demirtaşa 8 22 Yanıtla
  • rambo: Patlamayı yapanın allah bin kere belasını versin 20 0 Yanıtla
  • ttt: Hadi LAN kiro kes 3 14 Yanıtla
  • KARTAL BJK: ayni duygulara ortak olarak tum turk halkimiza baş sgligi dilerim.gecmis olsun... 15 1 Yanıtla
  • ersin: polisim askerim ailelerinin yanında katledilirken seslerini çıkartmayan... TÜRK`lüğe ve TURAN`a hiç bir faydası olmayan, damarlarındaki asil kanın farkına varamayan gençlerimiz uyanın artık!!! insan ölüyor insan diyenlerde unutmasınki her bölücünün ve TÜRK`ün yurduna göz dikenin yeri toprağın altıdır... benim canım yanmayacak ki kimsenin canı yanmasın!? TÜRK dosta güven, düşmana korku verir... bu kadar basit!! sahteden kardeşlik yürüyüşüne, mitingine karnımız tok önce şehit haberi gelmeyecek... 6 9 Yanıtla
  • EY TÜRK/KÜRT GENÇLİĞİ: Birinci vazifen, Türk /Kürt istiklâlini, Türk/Kürt Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! 6 5 Yanıtla
  • mert: kendini göstermek için yapma bunu, herkes üzülüyor bu saldırıya 5 5 Yanıtla
  • cevdet: sen hangi çiçeğe kondun şimdi 2 1 Yanıtla

Advertisement