Aydın'a Denizi Getirecek Proje Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika
Yerel

Aydın'a Denizi Getirecek Proje Büyük İlgi Görüyor

Aydın\'a Denizi Getirecek Proje Büyük İlgi Görüyor

AK Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Mustafa Acar’ın 40 projesi için yaptığı tanıtım toplantısı büyük ilgi gördü.

16.03.2014 12:39

AK Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Mustafa Acar'ın 40 projesi için yaptığı tanıtım toplantısı büyük ilgi gördü.

Asrın projesi olarak adlandırılan 'Menderes Nehri'nin Islahı' projesinin AK Parti Nazilli Belediye Meclis Üyesi Adayı Necmettin Esenlik'in de aralarında bulunduğu Nazillili Mühendisler tarafından hazırlandığını ifade eden Başkan Adayı Mustafa Acar, projenin gerçekleşmesi halinde Aydın'ın Dünya şehirleri arasına gireceğini söyledi.

Nazilli Öğretmen Evi'nde düzenlenen proje tanıtım toplantısına AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Nazilli'nin bir evladı, kardeşi olarak Nazilli'nin her zaman en iyiye, en güzel şeylere layık olduğunu düşündüğü için siyasette olduğunu ifade eden Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar; "25 yıllık siyasi hayatımda hep bu idealin peşinden koştum. 30 Mart 2014 seçimleri Nazilli'miz için bir milat olacaktır. Her şeyi kendi yapmak için uğraşan ama bocalayan bir belediye yerine belediyenin imkanları yanında devletin imkanlarını da kullanan, Avrupa Birliği imkanlarını kullanan, İller Bankası imkanlarını kullanan gerçek bir belediyecilik başlayacaktır. Bizim temennimiz ve dileğimiz budur. 30 Mart'tan sonra ilçemizde yeni bir vizyon, yeni bir hizmet anlayışı başlayacaktır. Nazilli'de yaşayan insanların huzurlu ve mutlu bir hayat sürmesi için mücadelemiz olacaktır. Nazilli için büyük düşünüyoruz. Hükümetimizin de desteği ile büyük düşünmek, büyük yatırımları düşünmek bile bizi heyecanlandırıyor. Nazilli'nin üzerinde ki ölü toprağını, makus tarihini inşallah 30 Mart 2014'ten sonra kıracağız. Ben bu yaşıma kadar hiç yalan söylemedim. Hiç kimseye de diyet ödemedim. Rantçılarla da hiç kucaklaşmadım. Bundan sonra da böyle olacağına söz veriyorum. Sadece size ve Nazilli halkına hizmet, Allah'a da can borcum olacaktır. Başka hiçbir borcum olmayacaktır. Bu yolda yüce Rabbim bizlerin ve Nazilli'mizin yolunu ve bahtını açık etsin."

EN NET PROJE KİTAPÇIĞI

Proje hazırlarken öncelikle ilçenin eksiklerini tespit etmeye çalıştıklarını ve ardından ise ayakları yere basan, finansmanı hazır, yerleri belli olan bir çalışma yaptıklarını belirten Mustafa Acar; "Yüzlerce proje arasından uygulamasına karar verdiğimiz ve ilçenin yararına olacağına inandığımız 40 projemizi incelediğinizde göreceksiniz ki birçoğunun yeri bile bellidir. Bugüne kadar bütün siyasi partilerin bu kadar açık ve net proje kitapçığı açıklanamamıştır. Bu konuda çalışan arkadaşlarıma kendim, partim ve Nazilliler adına teşekkür ediyorum" dedi.

40 DEV PROJE

Konuşmasını projeleri açıklayarak sürdüren Acar; "Çevre Yolu ve Terminal Yapılacak, Dinlenme Tesisleri Yapılacak, Hastaneye Ulaşım Kolaylaşacak, Otoparklar Yapılacak, İçme Suyu İsale Hattı Yapılacak, Toplu Menfez Sistemi Yapılacak, Çarşı Düzenlemeleri Yapılacak, Pazar Yerleri Yapılacak, Katlı Otopark Çatı Düzenlemesi Yapılacak, Kültür Merkezleri Yapılacak, Mesire Yerleri Yapılacak, İsabeyli Göleti Konaklama Tesisleri Yapılacak, İmam Hatip Lise Kampüsü Yapılacak, Eğitime Yeni Okullar Kazandırılacak, Kur'an Kursu Kompleksi Yapılacak, Pansiyonlu Kız Meslek Lisesi Yapılacak, Yeni Mahallelerimize Oyun Parkı Kurulacak, Otistik Çocuklar İçin İş Okulu Yapılacak, Yaşlı Bakım Yeri Yapılacak, Halka Açık Belediye Kreşi Yapılacak, Kentsel Dönüşüm Yapılacak, Çatı Düzenlemeleri Yapılacak, Spor Kompleksleri Yapılacak, Olimpik Yüzme Havuzu Yapılacak, El Sanatları Sokağı Yapılacak, Kadın Lokalleri Yapılacak, Uzun Yaşam Köyü Yapılacak, Rekreasyon ve Piknik Alanları Yapılacak, Yürüyüş ve Bisiklet Yolları Yapılacak, Bağımsız Üniversite Kurulacak, Küçük İşletmeler Sitesi Yapılacak, Aqua Park ve Hayvanat Bahçesi Yapılacak, Şehir Stadı Taşınacak, Organize Seracılık Bölgesi Kurulacak, Bahçeli Evler Semti Oluşturulacak, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Taşınacak yada Genişletilecek, İnsan Odaklı Belediyecilik Yapılacak, Nazilli Polis Okulu Yapılacak, Organize Hayvancılık Teşvik Edilecek, Katı Atık Tesisi Yapılacak" şeklinde konuştu.

Basın tanıtım toplantısının ardından katılımcılar ve belediye meclis üyesi adayları Öğretmen Evi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'a Denizi Getirecek Proje Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement