Bakan Yılmaz, Kulp'ta - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz, Kulp'ta

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili Adayı Cevdet Yılmaz, seçim çalışmaları çerçevesinde Kulp İlçesi'ni ziyaret etti.

08.05.2015 22:59

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili Adayı Cevdet Yılmaz, seçim çalışmaları çerçevesinde Kulp İlçesi'ni ziyaret etti. Diyarbakır Milletvekili adayları Mehmet Salim Ensarioğlu, Durdane Yalar, Ali İhsan Merdanoğlu, Netice Arslan, Mustafa Elgörmüş, Abbas Barış, Alaattin Parlak'ın da yer aldığı ziyarette Bakan Yılmaz, Kulp İlçe girişinde kadınlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Hükümet Konağı'nı ziyaret eden Bakan Yılmaz'ı kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Muhtarlar karşıladı. Bakan Yılmaz, Hükümet konağında Kaymakam Mehmet Maraşlı ile görüştü. Kaymakam Maraşlı, Bakan Yılmaz'a Kulp'ta yapılan çalışmalar ve projeleri slayt eşliğinde anlattı. Kaymakam Maraşlı, Kulp'ta ipekböcekçiliğin gelişmesi ve öğrenci yurdunun yapılması için Bakan Yılmaz'dan talepte bulundu. Bakan Yılmaz da, İpekböcekçiliğin gelişmesi ve Öğrenci Yurdu'nun yapılmasının sözünü verdi.

Bakan Yılmaz daha sonra, Kulp Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantı salonunda Muhtarlar, STK temsilcileri, vatandaşlarla bir toplantı düzenledi. Bakan Yılmaz, Eğitimin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, gençlerin ve çocukların geleceğe iyi hazırlanması gerektiğini söyledi. Dünyanın zor bir dünya olduğunu ifade eden Bakan Yılmaz, bu yüzden çocuklara önem verdiklerini ve vereceklerini dile getirdi.

Bakan Yılmaz, daha sonra beraberindeki adaylar ile birlikte Netice Arslan'ın seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Bakan Yılmaz, Kulp'tan ayrıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz, Kulp'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement